Alternatieve geneesmiddelen te Sudafed

Controverse rond de populaire over-the-counter medicatie Sudafed of pseudoehpedrine, geleid om te worden overgeboekt en verwijderd uit de schappen drogist en geplaatst achter de apotheek teller in september 2006, volgens de website Biospace.com. In plaats daarvan, kunnen vele natuurlijke remedies worden uitgevoerd die, hoewel mogelijk minder handig, veiliger en gezonder kunnen zijn, en sommige natuurlijke remedies hebben reinigende en beschermende kwaliteiten, waardoor ze zeer wenselijk voor een huis gezondheid regime.

Drink Tomaat Tea

Dit recept van de website Earthclinic.com, combineert 2 kopjes tomatensap, 1 eetl. verse knoflook, cayennepeper en 1 eetlepel. citroensap. Tomaat thee kan verstopte sinussen en de neusholte te wissen en verlichting van de geïrriteerde slijmvliezen in verband met allergieën. Verwarm de ingrediënten bij elkaar, dan sip langzaam. Adem de dampen aan hen voorbij trekken en irrigeren de neus, bloot te stellen aan de warmte, vocht en plantaardige ingrediënten te breken congestie en het bevorderen van drainage. Cayennepeper kan verrassend groot zijn, dus beginnen met een kleine hoeveelheid en opbouwen van zoveel als aanvaardbaar voor gebruik. Cayenne kan brandwonden aan de ogen of open wonden in de huid veroorzaken. Bij het hanteren cayennepeper, vermijd direct contact met de handen en zorgvuldig te wassen als contactpersoon optreedt.

Irrigeren de sinussen

Gebruik een kamer met een tuit die is gevuld met warm water en kantel het naar een stroom van water direct in de neusholte en sinussen. Voeg zout toe aan het water om de neusholte hydrateren en te verhogen slijm klaring en voor de bacterie-dodende werking. Opgehoopt vuil, allergenen en verontreinigende stoffen worden uitgespoeld, samen met het slijm, waardoor de neus en sinus passages duidelijker en beter in staat om te functioneren op hun eigen. Zoutoplossingen kunnen worden gemengd thuis of voorgemengd zoutoplossingen kunnen worden gekocht. Uniodized tafelzout worden gebruikt omdat jodium een ​​allergeen voor sommige individuen en zeezout kan deeltjes bevatten, volgens de website DoItYourselfLife.com.

Kruiden en Nutritional Ondersteuning

Honing en stuifmeel zijn de traditionele oplossingen voor het ongemak en ontsteking van seizoensgebonden allergieën te behandelen. Deze stoffen bevatten kleine hoeveelheden van de typen pollen die in het milieu en bij het begin gebruikt in het seizoen, fungeren als een vaccinatie van soorten, die voldoende blootstelling aan de allergenen, in een verzwakte of verdunde vorm, om het immuunsysteem zo activeren dat wanneer de werkelijke stof wordt in aanraking met de allergische reactie is klein voor niemand. Een maart 2010 studie in het tijdschrift "Farmaceutische Biologie" concludeerde dat de combinatie van honing en stuifmeel had significante anti-inflammatoire en pijnstillende eigenschappen, zonder dat de maag schade of toxiciteit. De onderzoekers ook waargenomen krachtige anti-oxidant activiteit.