Alternatieve Geneeskunde voor de behandeling van droge ogen

Gezonde ogen zijn continu produceren tranen. Deze vloeistof baadt de ogen zelfs tussen knippert. De Mayo Clinic artikel "droge ogen" meldt dat de tear film "voorkomt droge ogen en laat je ogen om duidelijke, comfortabel zicht te behouden." Droge ogen ontstaan ​​wanneer de traanklieren produceren minder vloeistof. Dit laat droge plekken op de ogen en veroorzaakt ongemak en wazig zicht. Alternatieve geneeskunde biedt een aantal manieren om droge ogen te behandelen.

Blink Meer

herhaaldelijk knipperen helpt om de traanfilm gelijkmatiger over de ogen te verdelen, meldt de Mayo Clinic. Bewust knipperen is een manier om je ogen vochtig te houden. Wees er zeker van te knipperen wanneer zich te concentreren op de visuele activiteiten. Het is ook belangrijk om de ogen te sluiten enkele seconden per uur of zo om de ogen rusten.

Het vermijden van Eye Irriterende

Als u last heeft van chronische droge ogen is het belangrijk om stoffen of situaties die verder kunnen uitdrogen of irriteren de ogen te vermijden. De Mayo Clinic raden het vermijden van sigaretten, sigaren en pijp rook, hetzij van u of iemand anders. De traan film wordt gemaakt van vloeibare die zo kan verdampen voorkomen dat de warme lucht van een haardroger in je ogen. Auto kachels ook uitdrogen van de lucht. Zelfs airconditioners en ventilatoren blazen lucht die kan uitdrogen van de traanfilm. draag ook een veiligheidsbril tijdens het zwemmen. Veel chemicaliën die in zwembaden, zoals chloor, kunnen de ogen irriteren. Draag een bril op winderige dagen om de kans op uitdroging van de ogen, of kleine deeltjes in de ogen te verminderen.

Gebruik een warm kompres

De "artsen Book of Home Remedies ll" door Sid Kirchheimer suggereert ook warm kompres als een manier om de ogen vochtig te houden. Spoel een washandje met warm water en plaats op gesloten ogen voor vijf tot 10 minuten om "open de verstopte olie-klieren in de oogleden." Comprimeert werk, omdat de tranen zijn gemaakt olie, water en slijm. Het kompres geeft de olie en dit helpt om de ogen uitdrogen.

Voeg vocht aan de lucht

Luchtbevochtigers toe te voegen vocht aan de lucht drogen en dit helpt om de gaten te houden smering. Deze machines zijn vooral nuttig in de winter wanneer de lucht meestal droog. Een andere optie is om een ​​grote pan water aan de kook op het fornuis, zodat de vochtige, warme lucht circuleert rond het huis. Het hoofdstuk 'Droge ogen' in het boek "Artsen Book of Home Remedies ll" suggereert een luchtbevochtiger in de slaapkamer of een kamer die u besteden veel tijd in. De vochtige lucht houdt de slijmvliezen uitdrogen terwijl je slaapt.