Alternatieve behandeling voor artritis

Artritis is een chronische ziekte die de gewrichten, pezen, ligamenten en kraakbeen aantast. Er zijn meer dan 100 vormen van artritis met symptomen die variëren van stijfheid en ontsteking tot ernstige, verlammende pijn. Er zijn verschillende medicijnen voor de behandeling van artritis, maar alternatieve behandelingen natuurlijke methoden om het lichaam te genezen en de symptomen.

complementaire behandelingen

Er zijn een aantal niet-drug, natuurlijke, alternatieve behandelingen voor arthritis.They omvatten massage, ontspanning, kruiden-supplementen, acupunctuur en mind-body oefeningen. Hoewel er geen remedie voor artritis deze methoden effectief in het verminderen van de pijn en ontsteking van artritis zonder schadelijke bijwerkingen van conventionele geneeskunde. Dit zijn complementaire therapieën die moeten worden gebruikt in combinatie met uw arts voorgeschreven behandelingen. Patiënten die alternatieve therapieën gebruiken, moeten hun arts raadplegen voordat u begint dergelijke behandelingen.

Acupunctuur

Acupunctuur kan worden gebruikt om pijn bij artritis. Volgens Spine Universe, het gebruikt in acupunctuurnaalden leiden tot het vrijkomen van endorfine, de natuurlijke pijnstiller van het lichaam. Acupunctuur vermindert ook ontsteking in de gewrichten pijn vermindert volgens de Mayo Clinic.

Kruiden en supplementen

Herbal remedies zoals duivels klauw, bernagiezaadolie, Boswellia en witte wilgenbast kan helpen om de pijn in de gewrichten te verminderen en ontsteking te voorkomen. Deze kruiden niet bewezen alle symptomen van artritis te genezen, maar ze vormen een natuurlijke manier om sommige van de symptomen te verlichten. Deze kruiden kunnen worden geïmplementeerd als een extra ingrediënt voor maaltijden of taken in capsulevorm als kruidensupplement. Glucosamine en chondroïtine supplementen kunnen worden toegevoegd om de pijn te verminderen in de gewrichten. Deze supplementen werken samen om gezond kraakbeen in degeneratieve joints.Omega-3 vetzuren in visolie, een natuurlijk anti-inflammatoir middel, nuttig bij het verlichten van gewrichtspijn en ontsteking te creëren. Gemberwortel kan ook helpen om de ontsteking te verminderen. Gemberwortel is gebruikt om artritis patiënten te behandelen in India voor vele jaren. Deze items zijn allemaal te vinden bij uw lokale health food of voeding winkels.

Massage en Bewegen

Voor chronische pijn, kan massage therapie nuttig zijn bij het verbeteren van de flexibiliteit door middel van manipulatie van het bindweefsel zijn. Er zijn veel verschillende vormen van massage --- uw massage therapeut of arts zal bepalen welke massages het beste werkt voor uw symptomen. Mind-body oefeningen zoals pilates en yoga zal helpen om uw lichaam te versterken en het bevorderen van flexibiliteit.

Andere nuttige Behandelingen

Transcutane elektrische zenuwstimulatie (TENS) kan worden gebruikt om te interfereren met de pijnsignalen die naar de hersenen worden gestuurd. TENS eenheden zijn apparaten die elektrische pulsen creëren zenuwen die dicht bij de artritis pijn in de gewrichten bevorderen. Afwisselend warm en koud pads op de pijnlijke gewrichten kan ook helpen om tijdelijk te verlichten artritis pijn.