Alternatief voor Cortisone 10 Zalf

Als je ervaart een uitslag of een andere vorm van onverklaarbare huidconditie, een van de eerste dingen die je geneigd bent te doen is te bereiken voor de typische cortisone zalf. Dit is echter niet de enige manier om die jeuk verlichten. Er is een meer natuurlijke, holistische manier om uw aandoening te behandelen met behulp van kruidengeneesmiddelen.

Herbal Bath

Een van de snelste manieren om de eerste verlichting van uw conditie te krijgen is om een ​​warme kruidenbad nemen. Er zijn verschillende kruiden die kunnen helpen op verschillende manieren en je kunt ze afzonderlijk of in combinatie te proberen. Als uw huid is ondervoed en droog is, kan een bad met de paardenstaart kruid uw jeukende symptomen te verlichten. Maak een thee van het kruid door het toevoegen van 3 eetlepels. een kop kokend water, laat het sijpelen gedurende 15 minuten en dump het in een aantal badwater. Andere kruiden die aan badwater kunnen worden toegevoegd zijn kamille, pepermunt en haver stro, die kunnen helpen verlichten van ontsteking en weg te nemen jeukende sensaties. Pepermuntolie op zichzelf kan worden toegepast na het bad om de jeuk te stoppen.

Zalf

Na uw bad wordt gedaan, kunt u een van deze twee kruiden zalven van toepassing. Calendula is een effectieve kruiden-zalf op de problemen, variërend van gebroken zweren naar een algemene huiduitslag en jeuk. Breng het royaal aan op uw problematische omgeving om hulp te ervaren. Toverhazelaar is ook een effectief rechtsmiddel, omdat het is gebruikt om ontstekingen, zonnebrand, steken, kneuzingen, Poison Ivy, luieruitslag, doorligwonden en eczeem te genezen. Zet op een zalf met toverhazelaar twee keer per dag 's morgens en' s avonds. Deze crèmes kunnen worden gekocht bij de meeste natuurlijke voeding winkels.

interne Kruiden

Er zijn kruiden die je oraal kunt nemen om uw systeem te helpen bij het verlichten van ontsteking en andere mogelijke cortisone-waardig symptomen. Kurkuma is een populair kruid in de Indiase keuken die is gebruikt in de Indiase (ayurvedische) geneeskunde voor duizenden jaren. Het is gebruikt op wonden, om cholesterol te verlagen en om te zorgen voor ontsteking. Neem 400 milligram van de kurkuma extract (curcumine) drie keer per dag of royaal voeg de werkelijke kruid aan uw dieet. Ashwaganda is een Indiaas kruid (soms Indian ginseng) die is gebruikt in plaats van cortison in ayurvedische geneesmiddel gaat staat zijn om ontsteking effectiever te verminderen. Raadpleeg een kruidenthee of Ayurvedische practitioner om de juiste dosering en diagnose voor ashwaganda ontvangen.