Als ik eet alleen kip, groenten & amp; Fruit, Zal ik afvallen?

Als ik eet alleen kip, groenten & amp; Fruit, Zal ik afvallen?

Geen specifieke combinatie van voedingsmiddelen wordt automatisch ertoe leiden dat u om wat pondjes kwijt, maar als u uw dieet te vullen met kip, groenten en fruit in een poging om gewicht te verliezen, je bent vertrokken om een ​​goede start. Het verbruik van deze selectie van voedsel kan helpen beginnen om gewicht te verliezen in een gestaag tempo, op voorwaarde dat je eet met mate en idealiter uit te voeren of andere vorm van regelmatige fysieke activiteit.

Maak een calorie-Deficit

Kip, groenten en fruit zijn gezond voedsel in uw dieet om op te nemen, maar om gewicht te verliezen optreden, moet uw totale calorie-inname minder dan uw calorie branden zijn. Bijvoorbeeld, als je 1600 calorieën ter waarde van kip, groenten en fruit te eten op een bepaalde dag en branden van een totaal van 1.800 calorieën, heb je een calorie tekort van 200 calorieën gecreëerd. Het houden van uw lichaam in een calorie-tekort leidt tot vetverbranding; elk tekort van 3500 calorieën is gelijk aan het verlies van 1 pond vet.

Overweeg een evenwichtige voeding

Alleen het eten van kip, groenten en fruit kan u helpen uw calorie-inname laag genoeg is om gewicht te verliezen te houden, maar dit dieet is niet in balans. Uw dieet moet ook andere eiwitten dan kip, zoals vis, bonen, eieren en vlees, en een goed uitgebalanceerd dieet bevat ook zuivelproducten zoals melk, kaas en yoghurt en granen zoals brood, rijst en granen. Het beperken van uw dieet alleen kip, groenten en fruit kan moeilijk vol te houden op de lange termijn, vooral als je meestal genieten van een verscheidenheid van voedsel.

Het creëren van uw dieet

Als je vastbesloten bent om alleen het eten van kip, groenten en fruit als u probeert om gewicht te verliezen, kan de juiste aanpak een verschil maken. Kip is een magere bron van eiwitten, dus vermijd het eten met zware sauzen die drastisch calorieën van de maaltijd kunnen verhogen. Vul de helft van je bord met groenten en fruit, en houd je fruit en groenten gevarieerd om ervoor te zorgen krijg je een breed scala van nutriënten. In het algemeen, vermijd hoge glycemische groenten zoals aardappelen en deskundig vezelrijke voedingsmiddelen, zoals okra, erwten, abrikozen en frambozen. Fiber helpt om je te vullen en overeten te voorkomen.

Combineer dieet met oefening

Het is mogelijk om gewicht te verliezen alleen door dieetaanpassingen, maar je zal drastisch verbeteren van uw kans op het genereren van een calorie-tekort en het ervaren van gewichtsverlies resultaten als u zich verbinden tot regelmatige lichaamsbeweging. Streef naar vijf uur van matige aërobe oefening of 2,5 uur van krachtige aërobe oefening en twee of meer spierversterkende trainingen per week om calorieën te verbranden, stimuleren uw stofwisseling en je lichaam fysiek fit.