Als I Quit Smoking & amp; Workout Zal mijn spieren sneller groeien Door betere doorbloeding?

Als I Quit Smoking & amp; Workout Zal mijn spieren sneller groeien Door betere doorbloeding?

In theorie, stoppen met roken moet uw tarief van spiergroei te verbeteren. Maar het is niet per se een gevolg van een betere doorbloeding. Hoewel stoppen met roken maakt het vervoer van bloed veel gemakkelijker voor het lichaam blijkt het voordeel is ten minste gedeeltelijk binnen het zuurstofgehalte in het bloed. totaaleffect stoppen op de eiwitsynthese en glucose opname kan ook bijdragen aan de verbetering van spierkracht en sterkte.

Zuurstof

Als u rookt, wordt een percentage van de zuurstof die normaal in de bloedbaan vervangen door koolmonoxide. Dit vermindert de hoeveelheid zuurstof beschikbaar om uw spieren. Omdat de spieren zuurstof nodig hebben om aan de eisen van lichamelijke activiteit te voldoen, kan de achteruitgang van deze voedingsstof de spieren aan banden te leiden in een sneller tempo dan normaal, die een impact hebben op uw training kan hebben en dus van invloed op de spiergroei.

geschiktheid

Een studie uitgevoerd aan de National University Hospital in Oslo, Noorwegen, bleek dat regelmatige rokers ervaren een grotere daling van de lichamelijke conditie in de loop van de zeven jaar dan niet-rokers. Omdat de deelnemers in de leeftijd, de rokers zag een gemiddelde daling van 217 joule per kilogram - een maatstaf voor energiedichtheid - terwijl de niet-rokers zag alleen een daling van 86 joule per kilogram. Rokers hadden minder energie tot hun beschikking, waardoor hun conditie van invloed zijn.

Eiwit

Naast de zuurstof er ook aanwijzingen dat roken - of tenminste de toxinen in sigarettenrook - dat het de snelheid van de eiwitsynthese, die op hun beurt invloed spiergroei. Volgens een studie gepubliceerd in het 'American Journal of Physiology, "zware rokers hadden een lagere basale snelheid van de eiwitsynthese dan niet-rokers. Eiwitsynthese is essentieel voor de groei en reparatie van skeletspieren. Rokers hadden ook een verhoogde expressie van myostatine, een beta eiwit waarvan bekend spiergroei remmen.

Glucose

Tot overmaat van ramp, roken belemmert de opname van glucose - of bloedsuiker - na het sporten. Een studie uitgevoerd bij de afdelingen Radiologie en Diagnostic Psychiatrie aan de Yale University School of Medicine bleek dat de nicotine in sigarettenrook interfereert met de post-oefening spiermetabolisme door te interfereren met de opname van glucose. Glucose-opname nodig is voor de uitoefening van de spieren om volledig te herstellen van een training, die van invloed kunnen de snelheid van de groei.