Alpineskiën Oefeningen

Alpineskiën Oefeningen


Alpineskiën vereist kracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit en stabiliteit. Volgens de Word Expert skiër website, het uiteindelijke lichaam skiën is er een die sterk van de enkels tot de schouders. Fine-tuning van alle spieren in tussen is de sleutel tot steeds een moeiteloze skiër. "Een fit lichaam is als een goed afgestelde sportwagen," zegt Jim Safianuk, uitgever van het Ski Oefeningen voor recreatieve skiërs. "Het behandelt moeiteloos, die op subtiele intuïties." Positieve, intuïtieve resultaten op de heuvel beginnen met ski-specifieke sporten.

Flexibiliteit en mobiliteit

Een flexibele skiër is mobiel en in staat om het weven in en uit moguls. Stretching voor en na de oefening bereidt je lichaam voor de ontberingen van de pistes, verhoogt uw bereik van de beweging en vermindert de kans op letsel.

Probeer het toevoegen van deze stukken in je routine: Sta met je benen op schouderbreedte uit elkaar en draai van links naar rechts. Verhoging van de werkdruk door vast te houden aan een hand of het gewicht plaat tijdens het draaien. Strek je quadriceps en hamstrings door te gaan zitten, benen uitgebreid met de handen voor het bereiken van je tenen. Geavanceerde brancards kunnen trek de tenen naar je lichaam.

cardiovasculaire Endurance

Alpineskiën Oefeningen

Skiën neemt uithoudingsvermogen; zwemmen is een geweldige manier om de opbouw van uw uithoudingsvermogen.

Het krijgen van uw hart en longen in vorm kunt u buiten te blijven op de piste langer. Lap zwemmen, wandelen of joggen buiten of op een loopband, fietsen en cross-country skiën zijn allemaal manieren om uw uithoudingsvermogen en cardiovasculaire capaciteit te vergroten.

Muscle Endurance / Strength

Alpineskiën Oefeningen

Een sterke kern en kracht in de benen is waar het allemaal begint voor skiërs.

Een skiër kracht in de benen is haar brood en boter. Voer oefeningen ontworpen om uw quadriceps, hamstrings, heupen, kuiten en enkels te bouwen. Squats, leg extensions, been krullen en lunges komen vaak voor, effectieve oefeningen.

Core spieren (buikspieren, heupbuigspieren, billen en onderrug) zijn ook belangrijk in het helpen van je goed skiën vorm vast te houden. Versterk uw core door het doen van crunches op een stabiliteit bal. Ook, back extensies zijn een beproefde kern bouwer: Lig op de vloer, de maag in de "superman" positie, met handen en benen omhoog. Deze oefening kan ook gedaan worden op een Romeinse stoel, een verhoogde stuk van de apparatuur die uw benen vasthoudt en weer op zijn plaats, terwijl u omlaag en omhoog dip, gevonden in de meeste sportscholen. Een andere variatie houdt liggend op een tafel of bank met je heupen aan de rand en het houden van uw benen horizontaal, hetzij op uw eigen of met behulp van een vriend.

plyometrics

Alpineskiën Oefeningen

Jumping is eenvoudig, goedkoop en effectief.

Plyometrics zijn explosieve oefeningen die je lichaam kan voorbereiden om te skiën. Probeer eenvoudige oefeningen springen: Spring van links naar rechts, te beginnen in 15 seconden spurts. Werk je een weg tot aan intervallen van één minuut. Andere manieren om uw snelheid en kracht te verbeteren zijn onder andere kikker springt: Vanuit een staande start, voortbewegen jezelf naar voren met je armen en benen, springen zo ver als je kunt. Voeg een verhoogde sprong techniek. Spring op een halterbank of andere stevige stap-achtige structuur; spring dan weer naar beneden.