Allergieën Later in Life

Terwijl de jonge kinderen allergische symptomen kunnen ontgroeien, het ontwikkelen van allergieën later in het leven meestal betekent een levenslange aandoening gezondheid. Allergische reacties op voedsel, medicijnen, huisdieren, huishoudelijke en buiten verontreinigingen kunnen ontstaan ​​op elk moment, zelfs bij volwassenen die niet gevoelig voor deze stoffen geweest.

Het negeren van volwassen allergieën, met name veroorzaakt door het werk van de luchtkwaliteit, kan leiden tot ernstige longproblemen zoals chronische longontsteking. De diagnose van de bron van de symptomen kan levenslange allergie beheer succesvol te maken.

Betekenis

Na verloop van tijd, kan blootstelling aan bepaalde allergenen individuele grenswaarden die ervoor zorgen dat het lichaam antistoffen te raken. Elke volgende keer dat patiënten ondervinden problemen stoffen, zal de antilichamen allergische reacties leiden.

De Universiteit van Maryland Medical Center, zegt volwassen allergieën kan niet worden genezen en een aantal allergenen, zoals voedsel en medicijnen, kunnen levensbedreigende anafylactische allergische symptomen te creëren. Allergische reacties kan ook leiden tot ernstige astma-aanvallen bij mensen die astma hebben.

overwegingen

Mensen hebben een hogere kans van aanbestedende volwassen allergieën als anderen in hun families gehad of allergieën, zo meldt de Boys Town National Research Hospital. Extra risicofactoren zijn onder andere een verandering van thuis of werkomgeving en onderdrukking van het immuunsysteem, zoals bij zwangerschap, orgel chirurgie en sommige medicijnen regimes. Het ontwikkelen van allergische symptomen op latere leeftijd verdriedubbelt ook patiënten 'risico's voor het ontwikkelen van astma.

Identificatie

Volwassenen hoogte van nieuw verworven allergie voor stuifmeel van bomen in de lente, grassen en buiten schimmels in de zomer en onkruid in vroege herfst worden volgens de Cleveland Clinic. Hooikoorts-achtige symptomen van loopneus en verstopte neus, jeukende ogen en niezen die weer de kop opsteken het hele jaar door, echter, kan de reacties op allergenen zijn.

Sommige mensen krijgen allergische contact dermatitis van het aanraken van bepaalde stoffen, zoals latex of schoonmaakmiddelen. Artsen kunnen de huid of bloedonderzoek uitvoeren om de oorzaak van allergische reacties te bepalen.

effecten

Symptomen aanhouden zolang het ingeademd of ingeslikt allergenen in het lichaam blijven, en sommige effecten, zoals huiduitslag, kan daarna blijven hangen. De UM Medical Center meldt patiënten 'point of contact met allergenen bepaalt de lichaamsdelen symptomen zullen de meeste invloed hebben.

Bijvoorbeeld, contact dermatitis van aanraken bepaalde metalen veroorzaakt huidproblemen. Het inademen van pollen, schimmels of huidschilfers van huisdieren invloed op de luchtwegen. Het eten van allergene voedingsmiddelen, zoals pinda's, oorzaken spijsverteringsproblemen.

Oplossing

Omdat volwassen allergieën niet kan worden teruggedraaid, de oplossing voor het behoud van gezondheid is continue zelfzorg. Terwijl artsen kunnen diagnosticeren en suggereren behandelingen, zoals medicijnen voor allergieën, moeten de patiënten hun eigen medicamenteuze behandeling te controleren terwijl het beperken van hun blootstelling aan bekende allergenen. De UM Medical Center merkt op dat het nemen van een dagelijkse nasale steroïde overjarige symptomen van allergie wordt voorkomen. Antihistaminica en decongestiva kan mild seizoensgebonden nood te controleren.