Allergie Alternatief voor Luxe Beneden

Allergie Alternatief voor Luxe Beneden


Luxe beneden is gemaakt van donsveren verzameld van eenden of ganzen. Deze veren stof aantrekken, die blijven steken kan in de vezels van het weefsel. Wanneer dit gebeurt, zijn de symptomen veel mensen met een allergie 'verergerd door het stof. Om dit tegen te gaan, zijn er veel producten die worden verkocht als alternatief voor dons producten. Deze producten zijn gemaakt van verschillende materialen, en produceren allemaal enigszins verschillende resultaten.

types

Er zijn eigenlijk veel alternatieven voor luxe donzen dekbedden en andere producten. Zijde beddengoed, populair in Aziƫ, presenteert een soortgelijk gevoel en textuur zonder het gebruik van stof herbergen donsveren. Synthetische neer bijna populairder dan de producten zelf te worden, en zijn gemaakt van stofbestendig synthetische vezels. Sommige down producten worden nog steeds gemaakt van dons, maar zij die daartegen nagenoeg volledig hypoallergeen maken. Als je moet leven met het gevoel van naar beneden, dan kunt u altijd het plaatsen van een allergie deksel over de producten aan de voorwaarden van blootstelling aan stof te beschermen.

overwegingen

Er zijn veel factoren te overwegen bij het onderzoek naar beneden alternatieven. Wat is je echte reden voor de keuze van een naar beneden alternatief? Bent u allergisch voor het stof dat de dekbed aantrekt, of bent u allergisch voor de veren zelf? Soms frequent reinigen is alles wat nodig is om allergische symptomen te voorkomen. Schoonmaken is veel minder duur dan het vervangen van alle dekbed.

voordelen

Er zijn veel voordelen aan het naar beneden alternatieven. Ze zijn meestal gemakkelijker te reinigen en te onderhouden. Meest down kunststoffen kan worden gewassen in de wasmachine. Dust covers zijn meestal gemaakt van wasbare materialen als goed. Onderaan alternatieven kunnen bezuinigen op allergische symptomen voor iedereen in het huishouden. Beneden alternatieven zijn vaak minder duur dan luxe down producten.

nadelen

Niet alles over alternatieven voor down producten is gunstig. Allergie covers kan duur zijn, en ze zijn een gedoe om te verwijderen en te vervangen. Synthetisch dekbed kunnen smelten of worden misvormd in de wasmachine of droger. Sommige synthetische donsproducten mogelijk moeten worden genomen om de stomerij. Anti-resistente neer producten zijn meestal moeilijk te reinigen.

Waarschuwing

Raadpleeg altijd een arts voordat u van beneden naar een down alternatief. Het kan zijn dat u of iemand in uw familie is even of meer allergisch voor de synthetische materialen naar beneden. Onderaan alternatieven mogelijk niet volledig oplossen van allergie problemen. Aangezien de meeste allergieƫn tegen stof, in plaats van de veren, de symptomen nog steeds. Elke gezwollen product zal aantrekken stof, geen stof van het product label.