Allergeen Waarschuwingen voor Pizza

Allergeen Waarschuwingen voor Pizza

Waarschijnlijk een van de meest geliefde voedsel in het land, pizza wordt aangeboden in bijna alle restaurants, en het bevat altijd een korst van een soort, evenals saus en beleg. Mensen met bepaalde voedselallergieën, moet echter voorzichtig te werk gaan bij het eten van pizza. Afhankelijk van het recept meest pizza één of meer van de top acht voedselallergenen, waarbij pinda's, boomnoten, melk, eieren, tarwe, soja, vis en schelpdieren omvatten.

Sloot de Dairy

Pizza is niet echt pizza zonder een laag warme, kleverige kaas, maar als je een melkallergie, hoeft u niet wilt kaas op uw slice. Een allergie voor koemelk is de meest voorkomende allergie bij zuigelingen en kinderen, en ongeveer 2,5 procent van de kinderen onder de leeftijd van 3 allergisch zijn voor melk, volgens de website Food Allergy Research and Education. Volwassenen kunnen ook allergisch voor koemelk, echter. Een allergische reactie op melk kan variëren van mild tot levensbedreigend en omvatten symptomen zoals piepende ademhaling, moeite met ademhalen, netelroos, jeuk en zwelling. Gelukkig is het vrij eenvoudig om kaas op pizza te vermijden of kaas van koemelk met een alternatief te vervangen zoals soja kaas.

Sla de Tarwe

Meest pizzabodem bevat tarwe en bepaalde eiwitten in tarwe, zoals gluten, verantwoordelijk voor een tarweallergie. Een tarweallergie verschilt van een gluten-intolerantie, maar omdat een echte allergie is een reactie van het lichaam in reactie op het tarwe. Een gluten-intolerantie is een digestief ziekte, de Food Allergy Research and Education website notities. Net als een melk allergie kan een tarweallergie ademhalingsmoeilijkheden, zwelling, jeuk en netelroos veroorzaken. Pizza korsten gemaakt met verschillende graan meel, zoals haver, amarant, quinoa, maïs, haver en rijst, zijn een alternatief als je een tarwe allergie, maar wil niet op te geven pizza.

Ei en andere Crust Ingrediënt Allergieën

Veel pizza korst recepten oproep voor eieren, een andere potentiële allergenen als je wilt een stukje eten. Het is het eiwit in de eiwitten die het probleem veroorzaakt, hoewel de mensen met een ei allergie niet de dooiers eten voordoen, omdat de twee delen niet volledig kunnen worden gescheiden, volgens de Food Allergy Research and Education website. Mensen met een allergie voor andere voedingsmiddelen, zoals pinda's, noten of soja, kan ook nodig zijn om te voorkomen dat de traditionele pizzabodem als bepaalde recepten oproep voor items zoals pinda-olie of sojaolie. Ei, pinda-allergie en notenallergie kan levensbedreigend zijn en kunnen ademhalingsproblemen, jeuk en zwellingen veroorzaken. Een korst gemaakt zonder eieren, met een alternatieve olie, zoals olijfolie of canola, zijn nodig om pizza veilig voor u te maken.

Andere potentiële allergenen

Bepaalde sauzen en toppings kan een gevaar opleveren allergeen. Bijvoorbeeld, als u allergisch bent voor noten, dan heb je nodig hebt om pizza die pesto, die is gemaakt met pijnboompitten bevat over te slaan, en als je allergisch bent voor schaaldieren bent, kun je niet eten pizza met garnalen of andere zeevruchten toppings. Zelfs imitatie schelpdieren, zoals imitatie krab, kan een gevaar opleveren, aldus Bruce S. Dobozin, MD en Stuart H. Young, MD, auteurs van "Allergieën: The Complete Guide to diagnose, behandeling en Dagelijks Bestuur." Hoewel niet zo vaak voor, is het mogelijk allergisch voor andere voedingsmiddelen buiten de meest voorkomende acht, Dobozin en Young noot te zijn. Zo kan je zelfs allergisch voor tomatensaus, knoflook, uien of additieven in vleesproducten zoals worst en pepperoni zijn.