Alkaline Cancer Prevention

Veel mensen gediagnosticeerd met kanker te maken veranderingen in hun dieet. Het voedsel dat we eten zijn vol van conserveringsmiddelen, kunstmatige kleur-, geur- en pesticiden. Hoewel het eten industrie blijft aan levensmiddelen op deze wijze te vervaardigen, worden mensen zich bewust van de verborgen gevaren verpakt in bewerkte voedingsmiddelen.

Een van de wijzigingen die u kunt maken om kanker weg te houden is om te veranderen wat je eet. Door te weten welke voedingsmiddelen met een hoog alkalisch bent, kunt u een alkaline-rijk dieet dat zal helpen vrij van ziekte, ziekte en veroudering je lichaam te hebben.

Cancer Hates Alkaline

Kanker houdt in een zure omgeving te leven. Om hun huis of uw lichaam minder aantrekkelijk te maken, moet je om het te maken meer alkalisch. Kanker zorgt ervoor dat je pH-waarden te laag zijn. De maatregel van de pH tussen nul en 14 bereik. Als u een zeven, dan is uw pH-niveau is evenwichtig. Als het onder een zeven je lichaam is alkalisch of weinig zuurstof. Als de cijfers boven zeven dan is uw lichaam is alkalisch. Kankercellen te sterven, moet de alkalische niveaus op 8,5. Om de cellen die slapend uw pH moet zijn 7.5.

Verander het voedsel dat je eet

Eet minstens vijf porties groenten en fruit. De beste groente en fruit te eten zijn als ze in hun natuurlijke staat. Kies voedingsmiddelen biologisch geteeld. Wanneer u kruidenier, het grootste deel van uw tijd het oppakken van voorwerpen vanaf de buitenkant eilanden. Supermarkten hebben zelden proces voedsel langs de ommuring. Beperk de hoeveelheid rood vlees je eet. Vermijd verwerkt vlees zoals lunch vlees, hotdogs en spek. Bijna alle verwerkte vleessoorten natriumnitraat en kleurstoffen gemengd. Beide zijn kankerverwekkende stoffen. Kies volkoren granen waar mogelijk. Vermijd verwerkt of geraffineerde granen en suikers

Fruits Hoog in Alkaline Content

De vruchten hoog in alkalisch niveaus zijn citroenen, limoenen, grapefruit, mango's, papaja's, abrikozen en watermeloenen. Andere vruchten dat matige niveaus van alkalisch vormende niveaus leveren zijn dadels, vijgen, meloenen, druiven, kiwi, bosbessen, appels, peren en rozijnen. Koop deze vruchten als ze in het seizoen om wat geld te besparen. Vermijd ingeblikt vruchten die zijn verpakt in suiker of corn syrup. Vers fruit zijn de beste en als je ze niet kunt vinden, probeer diepvriesproducten.

Groenten hoog in Alkaline

Voor groenten hoog in alkalisch u vindt het in deze geweldig smakende rassen. Ze zijn asperges, uien, groentesappen, peterselie, rauwe spinazie, broccoli en knoflook. Voor matige hoeveelheden alkalische groenten okra, squash, groene bonen, bieten, selderij, sla, courgette, zoete aardappel en hazelnoten. Deze voedingsmiddelen, als je ze te testen, zal laten zien dat ze zijn zuur. Het verandert nadat je ze eet, en tijdens het verteringsproces is wanneer ze veranderen van zuur naar alkalisch. Vermijd ingeblikte groenten als ze hebben toegevoegd suiker en zout. Als u niet wilt dat vers te kopen, dan is bevroren is beter, want er is niets toegevoegd.

Diverse Alkaline Foods

Als je kookt, gebruik van olijfolie in plaats van plantaardige olie of bakvet. Vermijd het eten van gegrild vlees of bezuinigen op eten barbecue. Verbrand vlees kunnen kankerverwekkend zijn. Door het veranderen van je dieet, wordt u ontgiften van je lichaam. In drie dagen, zult u uw gezondheid zijn verbeterd. U zult een verschil in energie opmerken, afweren ziekte en ertoe leiden dat uw lichaam naar een plaats waar kanker niet kunnen leven.

Vul uw dieet met mineralen. Alkaline mineralensupplementen cesium, rubidium en kalium. Een dieet met 20 procent en 80 procent zuren alkalisch is het beste.