Alaska Silver mooching Technieken

"Mooching" is een methode van de visserij op zalm die met zich meebrengt het snijden van een haring in een aantal aas-sized stekkers, het bevestigen van het aas om een ​​zalm haak en op te sturen naar het water voor een grondige gecontroleerde trollen sessie. Gedurende een groot deel van de wateren van Alaska, wordt mooching gebruikt om de stand van de beroemde zilveren zalm te vangen.

De voorbereiding van de Bait

Stel een haring en gebruik een filet mes om het snijden te starten. Gebruik bevroren haring, omdat het makkelijker is om te snijden en fris te houden. De geur is wat trekt de zalm naar de haring, dus het houden van het verse via bevriezen zorgt voor efficiënter mooching. Snijd de haring in de lengte in twee helften. Snijd elke helft in acht afzonderlijke stukken. Gooi de kop en staart.

Haken de Bait

Het opzetten van een snell 4/0 haak met 25 pond leider lijn. Haak de bevroren haring brok zodat weerhaak de haak komt uit het vlees. Ga de leider ongeveer 8 voeten en bind een banaan-zinklood aan de lijn. Als algemene regel, gebruik dan een 3 of 4 ounce verzwaringslichaam.

Troll en "Mooch"

Cast het aas haak, lijn en zinklood achter de boot en zet de gashendel van de boot om nog net boven stationair. Als u een trolling motor of een kicker, dat gebruiken. Het doel is erg traag om te gaan, maar nog steeds vooruit te gaan. De motor moet zo stil mogelijk te zijn. Laat uit lijn totdat het zinklood neemt het neer op tussen de 20 en 30 voet onder de oppervlakte.

Voel en Ophalen

In tegenstelling tot traditionele trollen, mooching heeft de lijn gehaald, terwijl trollen. Begin met de lijn haspel in langzaam. Veel Silvers "mond" het aas, het geven van een zeer subtiele staking. Houd een wijsvinger op de lijn terwijl u haspel, het gevoel voor die treffer. Als je voelt dat de zalm raakte de lijn, trek krachtig op de haspel aan de haak in de mond van de vis. Maak je klaar voor een geweldig gevecht van de zilveren zalm.