Air Walker Instructions

Air Walker Instructions


De Air Walker is een stukje van de oefening apparatuur die is ontworpen om uw boven- en onderlichaam geven een lage impact workout. Terwijl je op een Air Walker, zwaai je je benen heen en weer in een vloeiende glijdende beweging, terwijl tegelijkertijd duwen en trekken hendels met je armen. Bij regelmatig gebruik, kan deze machine bedrijven en tonen het lichaam, en trainingen zo kort als 20 minuten per sessie. Voor een optimaal resultaat, zorg ervoor dat een gezonde voeding, naast eten om te oefenen met een Air Walker.

instructies

1 Strek gedurende drie minuten voor en na het oefenen op de Air Walker, om letsel te voorkomen. Houd stukken gedurende 10 tot 20 seconden, en niet stuiteren. Focus op de hals, triceps, biceps, hamstrings en quadriceps.

2 Zie uw rollator. Leun naar voren en zet je handen op de horizontale cross-bar, gelegen op de belangrijkste frame. Opvoeren op de pedalen een voor een, blijven de dwarslat evenwicht houden.

3 Hou je handen aan het kruis-bar en beginnen om je voeten heen en weer te zwaaien. Glide in kleine, gecontroleerde bewegingen, waarbij je je rug recht en niet het vergrendelen van je knieƫn.

4 Beweeg je handen naar het midden van de gecapitonneerde handgrepen. Verhoog uw pas door zwaaien je voeten in een grotere beweging. Als je je voeten bewegen, duwen en trekken de handvatten met je handen voor het bovenlichaam te versterken.

5 Verhoog de intensiteit van uw been workout door zwaaien je benen sneller en breder of door voorovergebogen. Voor een verhoogde arm workout, zwaai je benen minder en duwen en trekken meer krachtig met je armen. Sommige Air Walker modellen worden geleverd met een weerstand knop die u kunt aanpassen aan de intensiteit van uw training te verhogen.