Agressieve Voetbal BorenVoetbal is een sport op basis van agressie. Terwijl dat is duidelijk, veel coaches klagen dat de spelers van vandaag niet over de agressie die spelers verleden hebben geëxposeerd. Soms specifieke oefeningen kan dat agressie in de spelers te bouwen en voor te bereiden hen voor een real-spel scenario. Sommige van deze oefeningen zijn één op één terwijl anderen meer teamgericht. Agressieve voetbal oefeningen moeten vooral worden uitgevoerd tijdens het voorseizoen en verminderd of geëlimineerd tijdens het reguliere seizoen om verwondingen te voorkomen.

Oklahoma Drill

De Oklahoma Boor is een boor dat is vaak een go-to verplaatsen coaches gebruiken om harder hun spelers. Naast het toevoegen van taaiheid, maar verbetert ook het vermogen van een speler om een ​​blok te werpen en het aanpakken van de baldrager. Deze oefening wordt genoemd voor haar schepper, Oklahoma Coach Bud Wilkinson. Deze oefening bestaat uit twee spelers in een drie-punts houding tegenover elkaar, een quaterback en een baldrager. Eén van de spelers in de drie-punts houding is de verdedigende speler, met uitzicht op de quaterback. De andere is blocker proberen om de baldrager te beschermen. Twee parallelle blokkerende pads zijn geplaatst langs de kant van de spelers om zowel bepalen de ruimte en letsel te voorkomen. Op het geluid van een fluitje, de quarterback handen de bal naar een baldrager en de twee blockers grijpen. De taak van de verdedigende speler is om de blocker af te werpen en het aanpakken van de baldrager als hij probeert door het gebied gedefinieerd door het blokkeren van pads te passen.

Skeleton Passing Drill

Deze oefening wordt ook wel aangeduid als zeven-tegen-zeven en het gaat om een ​​centrum (optioneel), de quarterback, en vijf of zes ontvangers (running backs, full backs, strakke einden of brede outs) in de aanval en zeven verdedigers aan te passen met hen. Vaak kan de quarterback niet worden geraakt in deze oefening. Hij neemt de breuk van het centrum en de pogingen om een ​​pas te voltooien aan een van zijn ontvangers. De verdediging probeert de bal te stoppen wordt voltooid of een pakken als er een afronding. Dit werkt het vermogen van de ontvanger om uit de lijn en het verbeteren van hun on-gezichtsveld. Het verbetert de defensieve secundaire vermogen om tackles te maken in het open veld. Tijdens het seizoen, kan deze oefening worden afgestemd op non-aanpak om letsel te voorkomen.

Ball Veiligheid Drill

Een eenvoudige oefening die kunnen worden uitgevoerd zelfs zonder pads, de Ball Veiligheid Drill is ideaal voor running backs die de bal door verdedigers die proberen om het te strippen weg te dragen. Deze oefening veel verschillende namen en variaties hoewel de doelen voor de offensieve en defensieve spelers gelijk blijven. De meest fundamentele variatie is één speler houdt de bal en een ander probeert te kloppen of rip it out met alleen hun handen. motion toe te voegen aan deze oefening simuleert echte spelsituaties. Een intensievere variant wordt ook wel de Gauntlet waarin een speler probeert de bal te houden terwijl het lopen door middel van twee-hand-held schilden, een aantal verspringende spelers slaan naar de bal, en tenslotte een aanpak dummy.