Afvallen & amp; Duizeligheid

Afvallen & amp; Duizeligheid

Opzettelijke gewichtsverlies vergezeld van duizeligheid kan erop wijzen dat je het verliezen van gewicht op een ongezonde manier, zoals het volgen van een rage dieet of een dieet met strenge beperkingen calorieën. Onbedoeld gewichtsverlies met duizeligheid kan een teken zijn van een ernstige medische aandoening. Als je gewichtsverlies en duizeligheid, zorg ervoor dat u krijgt voldoende voeding en voldoende totale calorieën. Indien de klachten aanhouden, zie je een medische professional om de oorzaak vast te stellen.

Duizeligheid en Dieet

Als uw gewichtsverlies inspanningen gaan gepaard met gevoelens van duizeligheid of zwakte, is het waarschijnlijk dat u niet het verliezen van gewicht op een gezonde manier. Diëten met een ernstig verminderde calorieën, of de zogenaamde detox of vasten diëten die bepaalde voedingsstoffen te elimineren geheel kunnen ertoe leiden dat u duizelig van uitdroging of ondervoeding te voelen. Het ervaren van duizeligheid bij het gebruik van diuretica en laxeermiddelen om gewicht te verliezen kan ook uitdroging of een voedingstekorten aan te geven. Een gezond dieet om gewicht te verliezen bevat een evenwichtige voeding en niet minder dan 1.200 calorieën per dag voor vrouwen en 1500 calorieën voor mannen.

Eetstoornissen

In extreme gevallen kan ongezond dieet dat gewichtsverlies en duizeligheid veroorzaakt een eetstoornis zoals anorexia of boulimia te geven. De symptomen van eetstoornissen onder het abnormale lichaam zelf-honger, overmatig uitoefenen, lage bloeddruk, vlakke stemming, onregelmatige hartslag en uitdroging. Als u of een dierbare verliezen van gewicht snel als gevolg van een zelf opgelegde dieet of een ongezonde preoccupatie met gewicht, is het belangrijk om een ​​medische behandeling te zoeken.

hypoglykemie

Als u diabetes heeft en proberen om gewicht te verliezen, is het belangrijk dat je zo zorgvuldig om hypoglycemie, een aandoening die wordt gekenmerkt door een lage bloedsuiker die kan leiden tot duizeligheid en zelfs verlies van bewustzijn te voorkomen. Het overslaan van maaltijden of overexercising om gewicht te verliezen terwijl het nemen van diabetes medicatie kan uw glucose evenwicht verstoren, wat kan leiden tot hypoglykemie. Als je wilt afvallen tijdens het gebruik van insuline, overleg dan met uw arts over gezonde manieren om dit te doen om het krijgen van hypoglykemie te voorkomen.

Onbedoeld gewichtsverlies

Onbedoeld gewichtsverlies vergezeld van duizeligheid kan een ernstige medische toestand zoals kanker of aids. Neem contact op met uw gezondheid provider onmiddellijk als je onbedoeld gewichtsverlies vergezeld van duizeligheid of andere symptomen, of als je hebt verloren meer dan 5 procent van je lichaamsgewicht meer dan 12 maanden of minder en zijn niet zeker waarom.

Gezond Afvallen

Als u geen ernstige gezondheidsproblemen hebben, het verliezen van gewicht op een gezonde, veilige manier moet niet duizeligheid veroorzaken. Een combinatie van een voedzame, caloriearm dieet en meer lichamelijke activiteit is de beste manier om gezond gewichtsverlies zonder ernstige bijwerkingen te brengen. Gezond gewichtsverlies kan worden bereikt door de calorieën uit vet, suiker en alcohol en het uitoefenen van ten minste drie dagen per week gedurende ten minste 30 minuten per keer.