afkicken

Het proces van drug detox varieert van individu tot individu en van stof tot stof. Soms is een drug detox proces kan bijna onopgemerkt blijven, terwijl het voor anderen kan het een ernstige medische situatie die bekend is om de dood te veroorzaken in zeldzame gevallen vormen. Sommige mensen kunnen epileptische aanvallen en uitdroging ervaren, dus het is altijd de veiligste alternatief voor ontgiften onder medisch toezicht.

drug Detox

Doel van drug detox is om het lichaam van gifstoffen die zijn verzameld door drugsgebruik zuiveren. Zodra een verslaafde drugsgebruik is beëindigd, lichamelijke ontwenningsverschijnselen verschijnen. De mate van intrekking afhankelijk van het geneesmiddel of geneesmiddelen die zijn gebruikt en hoe vaak ze werden gebruikt. Ontgiften helpt bij het verlichten van de ongemakkelijke terugtrekking proces.

Procedures

Er zijn een paar verschillende manieren waarop drug detox wordt uitgevoerd, en dit zal waarschijnlijk afhangen van waar je gaat voor behandeling. Voor het grootste deel, het doel van de drug detox is om je te stoppen van steeds ernstig ziek tijdens de terugtrekking. Ontwenningsverschijnselen worden tegengegaan door middel van het toedienen van bepaalde medicijnen. Het type medicatie is afhankelijk van de stof die u gebruikte. Geschoolde detox faciliteiten vereisen gewoonlijk enkele psychotherapie voor de duur van de detox om te helpen met het psychisch lijden. Die individuen die verslaafd zijn aan benzodiazepinen, barbituraten, opiaten en alcohol zal medicatie als een medische noodzaak nodig hebben ook.

drug Flush

Het is absoluut noodzakelijk dat een volledige drug detox wordt uitgevoerd, zodat de verslaafde volledig kan terugtrekken en omarmen de zuivering van het geneesmiddel of drugs. Pas als alle resten zijn verdwenen uit het lichaam kan het lichaam beginnen te genezen en hunkeren verminderen. Tijdens drug detox het lichaam zal worden gespoeld van deze giftige stoffen. Dit is de enige manier waarop het lichaam kan beginnen te herstellen.

Tijdsspanne

Het proces van drug detox is vrij kort, dus er is geen tijd om eventuele andere componenten verslaving aan te pakken. Dus terwijl dit proces heeft te ontdoen van de drugs uit het systeem van de verslaafde, het is op geen enkele manier bedoeld om te fungeren als een instrument dat op lange termijn gedragsveranderingen die leiden tot volledig herstel heeft. Drug detox werkt alleen als het wordt gevolgd door uitgebreidere medische zorg en / of een steungroep.

Drug Detox at Home

Proberen te ontgiften van de drugs thuis is mogelijk in beperkte situaties. Voor sommige verslaafden, afhankelijk van de drug van keus was, al dan niet veilig te ontgiften thuis. Voor degenen die verslaafd zijn aan benzodiazepinen, barbituraten, opiaten en alcohol, het is zeer riskant om een ​​huis detox proberen, omdat de bijwerkingen zijn zo ernstig. Sommige andere geneesmiddelen kunnen geen problemen met uitzondering van enkele kleine ongemak helemaal. Uw huidige gezondheid en uw leeftijd zijn andere factoren te overwegen bij het ontgiften.