Aerobic Ball Oefeningen

De aërobe bal is bekend onder namen als de Zwitserse bal of stabiliteit bal. Hoe je het ook noemt, de aërobe bal het belangrijkste doel is om een ​​oefening instrument dat kan worden gebruikt om de kern spieren te versterken door ze te isoleren tijdens een training te bieden. De aërobe bal kan ook helpen strek het lichaam van de andere belangrijke spiergroepen evenals helpen bij het verbeteren body balance.

stretching

De vaste, flexibele aerobic bal helpt strek het lichaam. Voer een whole-body stretch door op te staan ​​twee voeten in de voorkant van de bal, buigen in de taille, en balanceren je handen op de top van de bal. Duw de bal met uw handen zo ver als je kunt zonder te laten gaan of het nemen van een volgende stap. Laat je hoofd en houd deze positie gedurende minstens 20 seconden.

U kunt uw benen strekken met de aërobe bal zo goed, vooral met een lunge stretch. Knielen op één knie en plaats de bal onder uw lichaam en tussen je benen. Blijven knielen, maar je rust je lichaam op de bal en strek het andere been terug met een lichte buiging in de knie. rechtzetten vervolgens uit de achterste been tijdens het balanceren op de tenen. Houd deze positie 15 seconden en schakel benen.

Core Workout

Core training oefeningen met de aërobe bal geven gebruikers volop keuze: Het boek, "Strength Training Ball," door Lorne Goldenberg en Peter Twist, noemt 69 verschillende oefeningen. De bal overdracht is een populaire dat een extra punch aan de crunch toevoegt. Plat op je rug met een aërobe bal tussen de knieën. Strek je armen op de grond achter je hoofd zo ver mogelijk naar achteren. Met behulp van je knieën, breng de bal naar je borst, terwijl op hetzelfde moment het verhogen van je armen boven het hoofd en in de richting van je borst. Raak de bal ongeveer twee seconden en vervolgens overbrengen boven je hoofd tot je weer op je rug. Neem nog een pauze van twee seconden en achteruit de overdracht.

Om de onderrug te werken, lag over de bal met je maag en drop je bovenlichaam naar de grond. Plaats de hielen en tenen tegen een muur. Interlace je vingers achter je hoofd en til recht omhoog, balancerend jezelf op de bal met je tenen.

Saldo

Omdat de aërobe bal is rond en opgeblazen, is het niet nog steeds erg goed te houden zonder uw hulp. Dit kan frustrerend zijn, maar het is ook goed voor het geven van je lichaam een ​​beter gevoel van evenwicht. Een gemakkelijke balans trainer is om gewoon te zitten op de top van de bal terwijl het doen van gewone dingen, zoals televisie kijken, een boek lezen of zelfs gaan eten. Voor meer van een evenwicht uitdaging, doe traditionele crunches op de bal, of zet je tenen op de top van de bal om push-ups doen.