Acute Kidney Symptomen van de Besmetting

Acute Kidney Symptomen van de Besmetting


Nierinfecties zogenaamde pyelonefritis aan artsen. Nier infecties veroorzaakt door bacteriën in de blaas die reizen naar de ureters of buizen die leiden naar de nieren. Acute nier-infectie symptomen komt meestal plotseling, terwijl chronische infectie zich langzaam ontwikkelt. Seek behandeling onmiddellijk als u een acute nierinfectie symptomen.

Veelvoorkomende symptomen

Acute nier-infectie symptomen beginnen plotseling en omvatten koorts hoger dan 102 graden Fahrenheit, een koorts die langer dan 2 dagen, vermoeidheid, koude rillingen, misselijkheid en braken.

Pijn

De meest voelde acute nier-infectie symptoom is pijn. Deze pijn kan de buik beïnvloeden onderrug of aan één of beide zijden boven de heupen. Pijn kan ook worden gevoeld tijdens een poging om te urineren.

Huid

Acute nier-infectie symptomen kunnen veranderingen in de huid te produceren. Het kan gespoeld of rood gekleurd uitzien, zijn vochtig en klam of te warm om aan te raken.

urineren Moeilijkheid

Het is heel gebruikelijk om te urineren moeite met acute nier-infecties te ervaren. De symptomen van infectie zijn bloed in de urine, troebelheid, stank of sterke geuren of de frequente behoefte om te urineren.

significant

De factoren die het risico op acute nier-infecties verhogen bijvoorbeeld herhaalde urineweginfecties, nierstenen, littekens van eerdere infecties, tumoren, niet in staat om de blaas geleegd, diabetes en zwangerschap. De prognose van acute nierinfecties is goed als onmiddellijk behandeld met antibiotica.

In sommige gevallen, kan acute nierinsufficiëntie optreden als de infectie leiden tot shock. Degenen met een verzwakt immuunsysteem, ouderen en baby's zijn een risico voor het ontwikkelen van een ernstige bloedvergiftiging, sepsis genoemd als de behandeling niet onmiddellijk wordt gegeven. Voor de zwaarste omstandigheden, zal de arts de persoon naar het ziekenhuis voor IV antibiotica toe en vloeistoffen.