Activiteiten voor kinderen in Raleigh, NC

Activiteiten voor kinderen in Raleigh, NC

Raleigh, bekend als de stad van Oaks, is de hoofdstad van Noord-Carolina en de provinciehoofdstad van Wake County. Deze bruisende stad van ongeveer 403.000, volgens de 2010 US Census, zit vol met leuke activiteiten voor het hele gezin. Zo, zult u voor uw kinderen te doen in Raleigh geen problemen met het vinden van iets te hebben.

musea

U kunt uw kinderen voor een dag op het North Carolina Museum voor Natuurwetenschappen (naturalsciences.org). Dit museum beschikt over vier verdiepingen van tentoonstellingen, met levende dieren en hands-on activiteiten en programma's. Permanente tentoonstellingen zijn de anthropod Zoo, Tropical Connections, Coastal North Carolina en de Discovery Room. Uw kinderen kunnen deelnemen aan programma's, waaronder het verhaal tijden, dierlijke lezingen en wetenschappelijke programma's. Of, bezoek Marbles Kids Museum (marbleskidsmuseum.org), waar uw kinderen spelenderwijs kunnen leren met een scala aan interactieve tentoonstellingen. De Splash! tentoonstelling geeft kinderen de kans om te experimenteren met water, terwijl de Art Loft tentoonstelling beschikt over kunstprojecten met beeldhouwen, tekenen en schilderen - en Peuters Hollow is de perfecte plek voor de kleintjes om te gaan op een bos avontuur, kruipen en waggelen over een brug en door het bos.

Pretparken

Ga nu naar Frankie's Fun Park (frankiesfunpark.com) met je kinderen voor een aantal sensatie. Er zijn een verscheidenheid van go-karts tracks, een gigantische, drie verdiepingen tellende spinnenweb klimmen structuur voor de kinderen om te veroveren, bumper boten en veel leuke attracties. U kunt ook terecht op de bumper boten, spelen een aantal mini-golf of laser-tag, of ga door de fun house. Uw gezin kan ook stoppen door Adventure Landing (adventurelanding.com) voor sommige kindvriendelijke entertainment. Dit park beschikt over minigolf, laser tag, go-karts, batting kooien en een arcade met meer dan 65 interactieve spelletjes. Speciale evenementen vinden plaats gedurende het hele jaar en zoals de Easter Egg Hunt en familie nachten.

outdoor Fun

Neem uw kinderen voor een aantal outdoor-activiteiten op MacNair's County Acres (macnairscountryacres.com). Dit paard ranch beslaat 280 hectaren en biedt paard opleiding, paardrijlessen en kampen. Uw oudere kinderen kunnen deelnemen aan de Community School groepslessen en jongere kinderen kunnen gaan voor Pony School groepslessen. Er zijn een halve dag en de hele dag kampen met een scala aan paardrijden activiteiten. U kunt ook naar Historic Oak View County Park (geen website; 4028 Carya Drive, Raleigh, 919-250-1013) voor sommige outdoor plezier. Kenmerken van het park zijn historische exposities, open spel gebieden, picknickplaatsen, een speeltuin, volleybalvelden en wandelpaden. Het park heeft ook speciale programma's zoals georganiseerde park rondleidingen, wandelingen en een avontuur rugzak programma.

indoor Play

Als het weer niet meewerkt om buiten te spelen, neem uw kinderen naar een van de overdekte speeltuin plaatsen in Raleigh. Go Bananaz (gobananaznc.com) beschikt over binnen- spelletjes en attracties voor kinderen van alle leeftijden. Ze kunnen swingen op het piratenschip, stuiteren op de springkussens en speel arcade games. Er is zelfs een aparte peuter zone, waar de kleintjes veilig kunnen spelen. Pump It Up (pumpitupparty.com) is een andere overdekte speeltuin plek waar uw kinderen kunnen springen, klimmen en glijden op de inflatables met andere kinderen. Speciale evenementen vinden plaats in Pump It Up, waaronder Ouders Date Night Out en Lego Snapology Camp.