Activiteiten voor kinderen in Marquette, Michigan

Activiteiten voor kinderen in Marquette, Michigan

Marquette, gelegen in de Upper Peninsula van Michigan, staat bekend om zijn milde zomers en sneeuwrijke winters. Deze stad van ongeveer 21.000 werd genoemd door Forbes als een van de top tien in 2010. "Best Small steden om een ​​gezin te stichten" Of je nu iets te doen op een mooie, zonnige dag of een kille, natte dag nodig hebt, dan heb je een vondst breed scala aan activiteiten voor kinderen.

educatieve Activiteiten

Neem uw kinderen voor een dag van het verkennen en spelen tijd op de Upper Peninsula Children's Museum (upchildrensmuseum.com). Check out elk van de hands-on, interactieve tentoonstellingen, zoals de Cloverland Car Garage, Incredible Journey en Wonderground, krijgt een close-up kijken naar een aantal slangen, schildpadden en hagedissen, en deel te nemen aan speciale evenementen zoals vakantie partijen en familie nachten. Bezoek de Peter White Public Library (uproc.lib.mi.us), waar uw kinderen kunnen deelnemen aan een verscheidenheid van kinderen gratis programma's en activiteiten. Jonge kinderen kunnen gaan voor verhaal tijden, ambachtelijke uur of lid worden van de Club van Lego. Tieners kunnen lid worden van een boekenclub of deelnemen aan een film of spel 's nachts.

outdoor Fun

Ga voor een wandeling in de zomer of doe een aantal cross-country skiën in de winter op 19 Presque Isle Park (geen website; Lakeshore Blvd., Marquette, 906-228-0460). Deze 323-acre park is de thuisbasis van een aantal dieren dat je gewoon zou kunnen spotten langs de weg, zoals bevers, muskusratten, ganzen en schildpadden. In de zomer, een duik nemen of ontspannen op het strand bij McCarty's Cove (geen website, Lakeshore Blvd. en Oost-Michigan St., Marquette, 906-228-0460), waar u picknickplaatsen vindt u een speelplaats voor de kinderen en twee volleybal gebieden. Bezoek Ellwood A. Mattson Lower Harbor Park (geen website;. Lakeshore Blv, Marquette, 906-228-0460), waar uw kinderen kunnen spelen op de Kid's Cove Playground of ga schaatsen in de winter.

Binnenactiviteiten

Als u op zoek bent naar iets om binnen te doen, kijk op de stad van Marquette Arts Center (geen website; 217 N. Voor St., Marquette, 906-228-0472), waar kinderen kunnen deelnemen aan kunstworkshops, bekijken kunsttentoonstellingen , wonen festivals of genieten van een show. Ga naar Superior Entertainment Center (wingsandbowling.com) met de hele familie, om te genieten van een spelletje bowling, spelletjes spelen in de speelhal en iets te eten te grijpen. Deze faciliteit biedt ook de jeugd programma's, zoals 8 voor 8 Bowling, USA Bowling en de Bowling Fun Club.

Klassen en Programma's

Meld je kinderen voor een aantal van de programma's aangeboden op de Marquette tak van de YMCA van Marquette County (ymcamqt.org). Schoolgaande kinderen kunnen deelnemen aan een zwemteam, kunst programma of een van de kampen. Tieners kunnen deelnemen in Family Karate, gymnastiek of kajakken. Meld uw kind voor een dansles bij Marquette Centrum voor Dans (mqtdance.com). De lessen worden aangeboden in ballet, kraan, jazz, modern en hip-hop, wat voor kinderen als jonge leeftijd 3. Uw 2-jarige kan deelnemen aan een mama en Me klasse, als goed.