Activiteiten voor kinderen in Eden Prairie, Minnesota

Activiteiten voor kinderen in Eden Prairie, Minnesota

Eden Prairie, gelegen langs de rivier de Minnesota, ligt op slechts 10 mijl uit Minneapolis, Minnesota. Deze stad van meer dan 60.000 inwoners werd genoemd door CNN Money, in 2012, als de op twee na beste kleine stad in het land om te wonen. Ouders in het gebied zal vinden dat er tal van activiteiten om hun kinderen gelukkig en bezig te houden.

indoor Play

Kom langs Mijn Gym (mygym.com) om je kleintje zich aanmelden voor een klas, programma of voor vrij spelen. De lessen worden aangeboden aan kinderen van 6 maanden tot 6 jaar, met inbegrip van Gymsters, Terrific Tots en Whiz Kids. Of kies een van de programma's voor de 8-maanden-jarigen tot tieners, zoals ballet, karate of hip-hop aangeboden. U kunt ook uw kinderen naar de Eden Prairie Community Center (geen website, 16700 Valley View Road, Eden Prairie, 952-949-8470) voor sommige overdekte speeltuin op het spel structuur. Kinderen kunnen naar beneden gaan de glijbaan, kruipen door de tunnels en beklim de mini klimwand. Doe wat zwemmen met uw kinderen, terwijl bij het buurthuis tijdens de open zwemmen tijden, of ga schaatsen tijdens open skate tijd.

Evenementen

Woon enkele van de gebeurtenissen die plaatsvinden in de gemeenschap. In april, kunt u naar de Animal Open Huis bij het Outdoor Center (geen website; 13.765 Staring Lake Parkway, Eden Prairie, 952-949-8479), waar uw kinderen kunnen krijgen van dichtbij en persoonlijk met slangen, konijnen en chinchilla's. In de zomer, plannen maken om deel te nemen aan de 4 juli Hometown Celebration in Round Lake Park (geen website; 16691 Valley View Road, Eden Prairie, 952-949-8300). Dit evenement bestaat uit kinderen spelletjes, een kiddie parade, activiteiten voor kinderen, een splash pad en live muziek. Gedurende de zomer kunt u uw kinderen Staring Lake Amphitheatre (; 14800 Pioneer Trail, Eden Prairie, geen website 952-949-8449) naar een van de geplande films in het park te vangen. Breng uw dekens en een film kijken met de familie onder de sterren.

Parks and Recreation

Eden Prairie Parks and Recreation (edenprairie.org) onderhoudt meer dan 1.000 acres van parken, samen met 13 mijl van de natuur paden en 120 mijl van de fietspaden. In de winter, neem uw kinderen rodelen bij Staring Lake Sledding Hill (geen website; 14800 Pioneer Trail, Eden Prairie, 952-934-7120), of kies een leuke dag en ga een potje disc golf daar. Tijdens de zomer, een bezoek Bryant Lake Regional Park (geen website; 6800 Rowland Road, Eden Prairie, 763-694-7764), waar u kunt zwemmen in het meer, relaxen op het strand, spelen op de speelplaats of probeer je hand op een aantal visserij. Neem je kinderen op een natuurwandeling langs de Elizabeth Fries Ellet Interpretive Trail, aan de Richard T. Anderson Conservation Area (geen website; Flying Cloud Drive, Eden Prairie, 952-949-8442).

attracties

Bezoek Air Maxx Trampoline Park en Fun Center (airmaxxtrampolinepark.com) met je kinderen, waar ze een aantal overtollige energie kunnen verbranden. Kinderen kunnen hun weg te springen door twee enorme trampoline rechtbanken, springen in een schuim put of spelen wat het springen trefbal. Er is een kleinere springen gebied voor jongere kinderen, lasergame, minigolf en zelfs een arcade met mini bowling en een laser doolhof. Of zou je naar de Brunswick Zone XL Eden Prairie (bowlbrunswick.com) om bowling te doen met je kinderen, spelen laser tag of biljarten, of laten vallen sommige kringen in de arcade games.