Activiteiten voor kinderen in de buurt Upper Darby, Pennsylvania

Activiteiten voor kinderen in de buurt Upper Darby, Pennsylvania

Gelegen in het grootstedelijk gebied van Philadelphia, de township van Upper Darby nog minuten van het centrum is apart gezet met een eigen culturele identiteit. Met de meanderende Darby Creek passeren, het vinden van activiteiten voor kinderen in en rond deze hoek van de stad is niet een uitdaging.

Wildlife and Parks

Langs Darby Creek zit Kent Park (geen website; 3900 Bridge St., Upper Darby, 610-891-4000). Een uitstekende plek om te wandelen en vissen, deze 10-acre park beschikt over een speeltuin en paviljoen gebied, samen met een omheinde hond park. The John Heinz National Wildlife Refuge (fws.gov/heinz) in Philadelphia is de thuisbasis van meer dan 300 soorten van beschermde wilde dieren en verwelkomt bezoekers. De schuilplaats biedt een schilderachtig rondleidingen voor gasten, evenals mogelijkheden om te vissen, kanoën en wandelen.

Leren door Spelen

The Upper Darby Performing Arts Center (udpac.org) biedt een groot aantal mogelijkheden voor kinderen om ofwel genieten van een show of deelnemen aan een theatrale arts class. De shows op in het centrum variëren; velen zijn geschikt voor jongere kinderen. Voor oudere kinderen, programma's tijdens de zomer te leren alle aspecten van het theater en handelen met een kans om uit te voeren. De Smith Kids Play Place in the Park (smithkidsplayplace.org) is een speciaal ontworpen speeltoestellen voor kinderen onder de leeftijd van 10 ligt in Oost-Fairmount Park, ongeveer 9 mijl van Upper Darby, deze speelruimte heeft binnen- opties zoals verhaal tijd en ambachten en buiten spelen structuren.

Recreatie

Liberty Lanes (libertybowling.com) biedt een kwaliteit bowling ervaring voor alle leeftijden en vaardigheidsniveaus, samen met een arcade en een snackbar. De gemeente van Upper Darby (upperdarby.org) biedt lessen, zoals "Tiny Tots" en "Little People" alsook recreatieve zwemmen tijden. Het zwembad programma werkt het hele jaar door in het Olympisch zwembad van Upper Darby High School.

musea

De Please Touch Museum (pleasetouchmuseum.org) in Philadelphis is een kinderkamer museum verschaffen van een veelheid van hands-on tentoonstellingen en activiteiten. Alle leeftijden kunnen genieten van Flight Fantasy, River Adventures, City Capers, Rainforest Rhythm, Roadside Attracties en Centennial Exploration. Theater, kunst en muziek functies en shows worden ook aangeboden. Voor een meer historisch museum, check out Philadelphia Independence Seaport Museum (phillyseaport.org) met beroemde schepen zoals de Olympia en Becuna.