Activiteiten voor depressieve mensen

Overzicht

Depressie is een slopende psychische aandoening die mensen sociaal en beroepsmatig beïnvloedt. Symptomen van depressie onder meer gevoelens van verdriet en prikkelbaarheid, zelfmoordgedachten, problemen met eten en slapen, moeite met concentreren en vermoeidheid. Omgaan met deze symptomen kan overweldigend en frustrerend, maar het doen van activiteiten die kunnen het verbeteren van uw depressie is van cruciaal belang voor het overwinnen van het zijn.

Ondersteuning

Helpguide.org meldt dat het behoud van gezonde relaties en het krijgen van steun van vrienden en familieleden helpt om symptomen van depressie te verminderen en houden de symptomen terugkeren. Het is belangrijk om te laten vrienden en familieleden weten over uw strijd met depressie. Laat ze weten dat de symptomen, zodat ze kunnen helpen je je realiseert wanneer je depressief bent.

Schedule tijd met vrienden en familieleden en hou je eraan. Als iemand depressief, zou ze een harde tijd om uit bed en het verzorgen van zichzelf hebben. Als ze de tijd met vrienden en familie van plan is, is ze meer kans om door te gaan en zijn gezonder. Het opzetten van een wekelijkse lunch date met je beste vriend, gaan de films met je neef op zaterdagavond en neem uw collega op de uitnodiging te gaan wandelen tijdens je lunchpauze.

Club of Klassen

Ga uit van het huis en nieuwe mensen ontmoeten door toetreding van een nieuwe club of klasse. Heeft u altijd al willen leren hoe je heerlijke diners koken? Vraag een vriend om mee te doen in de Italiaanse kooklessen. Als je dol op lezen, vormen een boekenclub of deelnemen aan één. Als je wilde om danslessen te nemen, maar kregen nooit rond aan het, meld je nu aan. Het is belangrijk voor mensen die depressief zijn om zich te duwen om te communiceren met mensen en uitstappen van het huis.

Oefening

Volgens de Mayo Clinic, uitoefening heeft aangetoond dat de symptomen van depressie te verminderen, en sommige mensen zeggen dat het hen meer dan antidepressiva helpt. Kies een activiteit die u genieten en een inspanning leveren om het op zijn minst drie keer per week te doen. Vraag een vriend om het te doen met je als je iemand om je verantwoordelijk te houden nodig. Je kon combineren toetreding tot een nieuwe klasse met de uitoefening door deelname aan een aerobics, indoor cycling of yogales. Er zijn tal van mogelijkheden voor de oefening, zelfs als je niet wilt dat uw huis te verlaten. Koop een oefening DVD en laat je televisie kijken totdat je hebt uitgewerkt.

Stress Versnellingsbakken

Mensen die depressief zijn nodig manieren om stress te verminderen wanneer ze beginnen overweldigd door deze te voelen. Ze moeten leren hoe om te gaan met stress op een gezonde manier. Om dit te doen, iemand moet weten hoe om stress te verminderen. Neem een ​​paar minuten op te schrijven ten minste vijf manieren waarop je symptomen van stress en depressie op een regelmatige basis kan verminderen. Bijvoorbeeld, kon u een bubbelbad nemen, lees een roman of een wandeling uw hond om stress te verminderen. Noteer dingen die werken voor u en proberen om minstens één ding te doen uit de lijst elke dag.