Activiteiten om kinderen te helpen beslissen wat ze willen worden als ze opgroeien

Activiteiten om kinderen te helpen beslissen wat ze willen worden als ze opgroeien

De meeste kinderen zijn voortdurend veranderen van hun gedachten over wat ze zeggen dat ze willen worden als ze opgroeien. Het ene moment is het een brandweerman, de volgende is het een superheld. Hoewel ze niet nodig hebben om te beslissen wat carrière ze willen op elk moment snel na te streven, kan u helpen uw kinderen krijgen een beter begrip van de carrière ze geïnteresseerd zijn in door middel van interactieve, educatieve activiteiten.

Lees Over Careers

Bezoek de bibliotheek om kinderboeken te vinden op zowat elke loopbaan van een kind is geïnteresseerd in. U kunt ook boeken die informatie over verschillende soorten carrières omvatten vinden. Een boek om te overwegen voor kinderen 4 en up is "When I Grow Up" door Al Yankovich, een grillige, rijmend verhaal over een kleine jongen denken over zijn hele carrière mogelijkheden. Een andere keuze, voor kinderen 7 en hoger, is 'When I Grow Up: A Young Person's Guide to interessante en ongewone Beroepen "door Jessica Loy, die kinderen laat kennismaken met carrière ze misschien nooit van gehoord hebben.

Activiteiten at Home

Betrek uw kind in interactieve en creatieve activiteiten die haar denken te krijgen over haar belangen - en carrière mogelijkheden voor deze belangen. Een idee is om een ​​te creëren "interest collage." Heb haar uitgesneden foto's uit tijdschriften van de dingen die ze graag het meest te doen. Als ze houdt van een bezoek aan de dierentuin, kunnen ze foto's van dierentuindieren plakken op haar collage. Als ze sporten geniet, kunnen ze foto's van haar favoriete sport activiteiten plakken. Bespreek met haar daarna de carrières kan ze in verband met haar belangen te overwegen. Voor oudere kinderen, noteer verschillende carrière mogelijkheden op kleine stukjes papier en leg ze in een hoed. Elke week kan je kind een carrière te halen uit de 'carrière hoed "om te verkennen voor de dag. Moedig haar om Internet onderzoek te gebruiken om uit te vinden vijf interessante feiten over de gekozen carrière. Aan het eind van de dag, bespreken wat ze geleerd hebben en wat ze wel en niet graag over de loopbaan.

Career Field Trips

Kinderen krijgen een real-life blik op carrières zij kunnen worden geïnteresseerd zijn in een carrière excursie. Neem de jongen die zegt dat hij wil een politieagent op een excursie naar een politiebureau. Op een gepland bezoek, kan uw kind te leren over belangrijke veiligheidsvoorschriften, krijgt te zitten in een patrouillewagen en misschien krijgen een kijkje in een lege cel waar ze houden de "bad guys", zo nodig voor zijn leeftijd. Als uw kind wil een dierenverzorger te zijn, erachter te komen of de dierentuin in uw buurt biedt achter de schermen tours waar kinderen kunnen krijgen van dichtbij en persoonlijk met sommige dieren en zelfs de kans krijgen om zich te voeden of wegen.

Neem uw kind aan het werk

Kinderen zijn vaak nieuwsgierig naar wat mama of papa doet op het werk. Embrace "Neem je kind to Work Day" en breng uw kleintje mee om te ontdekken wat je doet terwijl u weg bent de hele dag. Als u werkt in een kantoor, zorg ervoor dat je activiteiten om uw kind deel te nemen in, zodat ze niet te vervelen en rusteloos krijgt. Zo kan je haar op een kantoor speurtocht te sturen, of laat haar interview mensen op uw kantoor op precies wat ze doen. Als je echt een hands-on werk, als een bouwopzichter bijvoorbeeld, zorg ervoor dat je alle juiste voorzorgsmaatregelen, zoals het maken van te nemen dat uw kind draagt ​​een helm te allen tijde.