Acne Macules Treatment

Acne Macules Treatment


Acne macules zijn niet de werkelijke acne, maar eerder het rood geworden gebieden die blijven op de huid na puistjes zijn genezen. Voor mensen met acne problemen, kan het uiterlijk van macules over de hele gezicht maken het individu lijkt een rode, ontstoken gezicht hebben. Hoewel macules niet kan worden behandeld met traditionele acne behandelingen, zijn er een aantal methoden voor het opruimen ze snel.

aspecten

Een acne macule verschijnt op de huid als een platte, rode vlek die overblijft na een puistje is opgehelderd. De macule kan zichtbaar blijven voor zo lang als zes maanden na de acne is opgelost. Echter, de macule is niet een acne litteken - zodra de macule begint te vervagen, zal het volledig verdwijnen en een merk niet op de huid.

At-home Peeling Behandeling

De meest voorkomende en minst dure behandeling te verminderen de verschijning van acne macules voegt regelmatig exfoliëren aan uw dagelijkse huidverzorging routine. Afschilfering is een techniek waarbij de gezichtshuid zachtjes afgeschuurd met een mild peeling gemachtigde om de verwijderde de bovenste laag van epidermale cellen. Deze oppervlaktelaag bestaat uit voornamelijk dode cellen en ze te verwijderen onthult de levende cellen eronder. Regelmatig exfoliëren helpt bij het versnellen het verdwijnen van macules door langzaam het verwijderen van de verkleurde, rood geworden weefsel. Milde peeling agenten kunnen worden gekocht bij de meeste drogisterijen en supermarkten.

Professional Peeling Behandelingen

Terwijl at-home afschilfering behandelingen gunstig zijn, kunnen professionele afschilfering behandelingen ook nuttig zijn bij het versnellen het verdwijnen van macules zijn. Deze werkwijzen omvatten microdermabrasie, het gebruik van alfa- en beta-hydroxyzuren en enzym schillen. Deze methoden van afschilfering moet worden toegediend in een kuuroord of schoonheidssalon en kunnen aanzienlijk duurder dan at-home methoden.

whitening Behandelingen

Facial-skin whitening producten zijn een andere methode die wordt gebruikt om de verdwijning van acne macules versnellen. Whitening producten werken door het onderdrukken van de productie van melanine in het rood gekleurd gebied van de macule en kunnen snel vervagen de verschijning van macules.

het voorkomen

De sleutel tot het voorkomen van de ontwikkeling van acne macules ligt in het werken met acne in de eerste plaats te voorkomen. Een van de meest effectieve manieren om te voorkomen acne is om een ​​effectieve, regelmatige gezichtshuid-zorg regime vast te stellen. Was het gezicht minstens twee keer per dag met een zacht reinigingsmiddel en exfoliëren ten minste drie keer per week. Gebruik een vochtinbrengende crème dagelijks, in het bijzonder een met sunblock. Gebruik acne spot behandelingen meteen in als nieuwe acne laesies optreden en nooit verlaten make-up op een nacht.