Accounting Klassen voor Teens

Accounting Klassen voor Teens

Als uw tiener uiting van een belang in het leren van de principes van de boekhouding, dan kunt u dit enthousiasme in de richting van het belonen van werk natuurlijk direct. Online lessen, zelfstudie en met uw tiener in familie financiën zijn alle opties voor het aanmoedigen van zijn passie voor het balanceren van de boeken.

Boekhouding voor iedereen

Goed voor iedereen is een gratis online cursus ontwikkeld en aangeboden door Quentin Pain, FIAB - Fellow lid van de Internationale Vereniging van Boekhouders. Pijn ontving de IAB Mentor van het Jaar 2013 award. Goed voor iedereen is een 12-weekse boekhouding cursus voor iedereen die geïnteresseerd is in het leren van de basisvaardigheden die betrokken zijn bij de boekhouding - een fundamenteel element van de boekhouding. Zodra u bent ingeschreven voor de cursus, wordt het materiaal verspreid in week-lange intervallen. Deelnemers kunnen vragen op ieder moment te vragen in de loop en online hulp wordt gegeven.

geld Instructor

Geld Instructor is een online bedrijf dat een aantal verschillende klassen van Basic geld Skills, sparen en beleggen tot Career and Business Lessons biedt. Tieners kunnen deelnemen aan het Basic Boekhouders klasse zodra hun ouder of leerkracht is ingeschreven in het programma. Gratis trial lidmaatschappen worden aangeboden, samen met betaalde abonnementen. De Inleiding tot Accounting klasse onderwijst over de drie belangrijkste soorten van de boekhoudkundige informatie, algemeen aanvaarde boekhoudprincipes en boekhoudkundige rapporten.

Online Cursussen Door Universiteiten

Ontdek de mogelijkheden die door middel van online boekhouden college cursussen. Bespreek mogelijke routes voor online college cursussen met een middelbare school adviseur van uw tiener. Neem contact op met een hogeschool of universiteit van belang om te weten of het biedt online boekhouden lessen voor middelbare scholieren. In veel gevallen is natuurlijk het werk dat uw kind voltooit is overdraagbaar als hij college binnenkomt. Dit is een slimme optie voor studenten die weten dat ze zullen gaan naar de universiteit na de middelbare school, omdat ze college credit krijgen voor het werk dat zij te volbrengen.

Ontwerp je eigen project

Een creatieve manier om het belang van uw tiener in de boekhouding aan te moedigen is om uw eigen boekhouding project gezamenlijk ontwerpen. Heeft uw tiener te maken een mock bedrijf dat hij financieel zal beheren. Laat uw tiener om deel te nemen in familie budgettering, de herziening van bankafschriften en eenvoudige home boekhoudkundige praktijken. Verwerk de nieuwsgierigheid van uw tiener in de familie financiële planning, waardoor hem te helpen met het bijhouden van inkomsten en uitgaven. Een inclusief home-studieplan die u met uw tiener zal moeite die hij investeert in onafhankelijke koers werk te ondersteunen en bieden de mogelijkheid om toe te passen wat hij heeft geleerd om real-life omstandigheden.