Academy Broadway # 11950 Cabin Tent Instructions

Academy Broadway Corp. maakt een reeks van budget geprijsde camping producten, waaronder tenten. Onder de tenten aangeboden door het bedrijf is de 11.950, een 9-foot-by-12-foot cabine-stijl tent. Deze tent is ruim genoeg voor een middelgrote groep van vier personen en is voorzien van aluminium stokken en een combinatie van nylon en canvas muur materialen. Instellen van de cabine tent zijn twee mensen nodig om de klus te beheersbaar te maken. De tent wordt geleverd met alle items die nodig zijn voor het opzetten, neer te halen en op te slaan de tent shelter.

instructies

1 Neem de inhoud van de tent uit de zak en zet de polen en stokken aan de ene kant. Spreid je de tent lichaam op de grond waar je wilt het opzetten van de tent.

2 Monteer de voorste en achterste-side polen. Dit zijn de polen die de enigszins V-vormige bochten boven hebben. Duw de polen door de stoksleuven rennen de voorzijden van de tent en langs de achterzijde.

3 Duw de bovenste paal door het midden mouw aan het plafond van de tent. Met een vriend, trek de paal door en hechten elk uiteinde van de huls op de V elleboog op de zijkant polen. Dit vormt de tent cabine en maakt het tentdoek strak.

4 Stake uit elke hoek van de tent bij de pole-mouw grommets. Pond elk staak in de grond om het stevig en veilig op zijn plaats.

5 Verwijder de inzet en het centrum van het plafond pole eerste bij het nemen van beneden de tent. Verwijder de palen, breken ze en leg ze in de opbergtas. Vouw de tent in drie├źn en rol het vervolgens met de palen in het midden van de rol. Leg de opgerolde tent en palen in de grote opbergtas. Bewaar het droog, en in een koele donkere plaats.