Abdominale & Leg spieroefeningen

Abdominale & Leg spieroefeningen


Er zijn een aantal grote oefeningen die je kunt doen om je buikspieren en je benen werken. Bij de meeste oefeningen, kunt u uit te werken van de buikspieren, terwijl je aan het doen zijn andere oefeningen, maar door ze aanbestedende om je kern te stabiliseren. Daarnaast stabiliserende werk zijn er ook twee wijzen van uitoefening die zich hoofdzakelijk richten op de buik- en beenspieren.

Pilates en Yoga

Twee uitstekende methoden van de oefening die je buikspieren en beenspieren werken zijn Pilates en yoga. Als uw belangrijkste focus is je buikspieren en benen, dan stok met Pilates. Yoga werkt je bovenlichaam samen met uw kern en benen. De abdominale oefeningen voor beide programma's zijn zeer vergelijkbaar.

Zowel Pilates en yoga zijn zeer geschikt voor het verbeteren van uw flexibiliteit en het verminderen van stress, terwijl het versterken van uw kern en het opbouwen van lange, slanke beenspieren.

fiets Oefening

Wilt u een grote buik workout te krijgen zonder het doen van yoga of Pilates, doe de hometrainer. Ga op je rug liggen met je benen omhoog in een hoek van 45 graden en je armen achter je hoofd. Breng een knie in de richting van de tegenovergestelde elleboog. Til en draai je bovenlichaam naar je gebogen knie. Strek je been weer naar buiten en van plaats verwisselen. Deze oefening werkt veel van de buikspieren.

Single Leg Squat

Sta met je voeten op heupbreedte uit elkaar. Contract je buikspieren en til je rechterbeen van de vloer lichtjes. laat je zakken langzaam in een kraakpand met uw linkerbeen. Laat je knie voorbij je tenen. Langzaam staan ​​een back-up, maar houd je voeten van de vloer. Doe dezelfde oefening met het andere been van de vloer. Deze oefening werkt zowel de buikspieren en de benen tegelijkertijd.

Standing Broad Jump

Sta met je voeten op heupbreedte uit elkaar. Houd je armen recht voor je. Hurken, waarbij je je knieën achter je tenen. Gebruik je benen spieren om vooruit te springen. Zorg ervoor dat het land met gebogen knieën. Voor het beste resultaat op zowel de buik- en beenspieren, houd je buikspieren gecontracteerd de hele tijd.

tegenover Reach

Sta met je voeten op schouderbreedte uit elkaar. Contract je buikspieren en iets buig je knieën. Til je rechterbeen omhoog voor je met je knieën gebogen, zodat uw bovenbeen parallel aan de vloer is. Langzaam leun naar voren en strek je linkerarm. Schop je rechterbeen achter je en houd hem van de vloer terwijl je linkerarm omhoog te houden. Houd voor een moment, breng dan je arm en been weer naar beneden. Herhaal dit met de andere kant.