Ab Pike Oefening

Ab Pike Oefening


De snoek oefening is een abdominale oefening is ontworpen aan te scherpen en de toon van de belangrijkste onderdelen van uw kern of romp regio. De snoek is een oefening die balans en stabiliteit brengt. Sommige varianten zelfs pleiten voor het opheffen van de bewegingen van de benen. Oorspronkelijk afkomstig van yoga houdingen, de snoek is een effectieve buik versterker die alleen moet worden geprobeerd door ervaren atleten en gevorderde sporters. Leren hoe je de snoek en een paar van zijn talloze variaties te doen is vrij eenvoudig.

Start positie

Spreid een mat op een open ruimte van de vloer of duidelijk genoeg ruimte weg te gaan liggen plat op je rug op een tapijt. Lig plat op de mat in push-up positie, die een ab wiel met je armen. Zorg ervoor dat uw voeten en benen bij elkaar te hebben; houd je knieën recht. Iets stop je maag, zodat het middelste deel van je onderrug is beschermd tegen verwondingen. Houd je rug recht en sterk over de gehele lengte van de oefening.

eindpositie

Trek de ab wiel in de richting van je voeten met behulp van een actie die lijkt op een crunch met je hele lichaam, zodat je een omgekeerde V met je lichaam te vormen. Balans in deze positie en als uw lichaam maakt kleine micro-aanpassingen aan te houden van omvallen, zal je je buikspieren voelt, onderrug en schuine buikspieren overuren. Houd deze positie 10 tot 30 seconden en vervolgens langzaam terug naar de uitgangspositie. Rust even en herhaal.

variaties

Verkennen van nieuwe variaties van de snoek als je eenmaal de normale uitoefening onder de knie hebben. Of, als u niet in staat om de snoek nu te doen, kunt u er op je knieën en gewoon de snoek beweging met je armen en het onderste gedeelte van je romp te voeren. Als je eenmaal hebt opgebouwd uw kracht, dan kunt u proberen de volledige snoek. Zet een grote oefening bal tussen je enkels en probeer de omgekeerde snoek poseren voor een extra training. Zittend op de grond, vormen een V met je lichaam en houd de bal tussen je enkels. Houd gedurende 10 tot 30 seconden en zet de bal. Herhaaldelijk doet omgekeerd pieken wordt moeilijker variatie op de crunch de buikspieren rol spelen om het lichaam en de benen gelijktijdig heffen.