Ab Oefeningen voor mannen ouder dan 50 jaar

Ab Oefeningen voor mannen ouder dan 50 jaar

In een ideaal leven, oefening zou hebben zo veel een deel van je routine als slapen, eten en werken geweest. Maar de jaren weg kan komen van u en voor je het weet ben je 50. Gericht op een fitness-programma op jouw leeftijd zou niet alleen een paar extra jaar toe te voegen aan je leven, maar dat je klaarstoomde netjes om uw senior jaar vol in te voeren vim en kracht. Waaronder ab oefeningen zal uw core spieren, die helpen bij de bescherming van uw rug uit stam te versterken. Ab oefeningen voor mannen ouder dan 50 zijn een investering die u niet kunt veroorloven om te negeren.

voorzijde Plank

De voorste plank richt je rectus en dwarse abdominis spieren. Ga op je buik op de grond. Buig je ellebogen, plaats ze onder je schouders, en knuffelen ze aan uw zijde. Duw je schouderbladen naar beneden je rug en krul je tenen onder. Contract je buikspieren en bovenbenen, en vervolgens op een uitademen til je je lichaam van de vloer. Stel je lichaam tot het vormt een rechte lijn van de achterkant van je hoofd naar je hielen. Houd gedurende maximaal vijf seconden en dan lager op de vloer in een langzame en gecontroleerde manier. Werk je een weg tot 10 herhalingen in de tijd.

been liften

Ga op je rug op de grond en manoeuvreren zowel je handen onder je onderrug, handpalmen de vloer raakt. Adem in en til beide benen in één keer van de vloer tot een hoek van 60 graden. Adem uit en breng je knieën dicht bij je borst. Adem in en strek je benen weer naar een hoek van 60 graden van de vloer. Adem uit en laat je benen totdat ze zweven een paar centimeters van de vloer. Herhaal de hele reeks tot 10 keer, je omhoog te werken tot 20 herhalingen in de tijd. Concentreer je op het houden van uw navel gedrukt rug naar je rug gedurende de gehele oefening.

Flying Cross-Legged Pose

Master yogaleraar Rodney Yee schiep de Flying Cross-legged poseren als een slow burn ab oefening die eenvoudig lijkt maar voelt alsof je langzaam carving jezelf een six-pack. Ga op de grond of een yoga-mat met je benen verlengd voor je, voeten gebogen omhoog. Verleng je rug om te zitten zo lang als je kunt en plaats je handen op je heupen. Begin langzaam het buigen van je knieën en het opheffen van uw voeten van de vloer tijdens het oversteken van uw linker enkel over je rechterenkel. Breng je knieën zo dicht mogelijk bij je borst als je kunt, en dan langzaam los je benen terug naar de grond, recht voor je. Herhaal aan de andere kant en werk tot 10 herhalingen in de tijd.

Gemodificeerde Boat Pose

Soms zijn de ab oefeningen die de gemakkelijkste, zoals de Boat verschijnen, zijn degenen die geven je het meeste voordeel. Volledige Boot stelt in yoga kan worden bereikt door middel van stages. Als je niet je buikspieren al een tijd niet hebben uitgeoefend dan beginnen met een aangepaste versie. Ga op de grond met je handen op je heupen en leun achterover. Houd je rug recht tijdens deze oefening. Buig je knieën en til je je voeten van de vloer en zorg ervoor dat de onderbenen parallel aan de grond. Laat je handen en zweven je armen omhoog tot schouderhoogte. Hol je buikspieren terwijl normaal ademt. Verblijf in Boat poseren voor maximaal een minuut en herhaal nog twee keer.