Aanwijzingen voor toepassing lotion onder de ogen

Aanwijzingen voor toepassing lotion onder de ogen

crèmes oog vult de schappen bij de drogist, en elke belooft concrete resultaten. Sommige eye crèmes zijn bedoeld om zwellingen te verminderen, terwijl anderen kunnen helpen het uiterlijk van de gevreesde fijne lijntjes en rimpels te minimaliseren. Wat onder de ogen crème die u kiest, zult u niet profiteren van de voordelen, tenzij je het correct toepassen.

Kies de juiste crème

Kies een onder-oogcrème speciaal ontwikkeld om te gaan met uw bezorgdheid. Drie gemeenschappelijke onder de ogen kwesties zijn wallen, rimpels en donkere kringen. Om te helpen bij het verbeteren van het uiterlijk van onder de ogen lijntjes en rimpels, de Mayo Clinic adviseert het kiezen van crèmes met retinol, hydroxy zuren, co-enzym Q10 of thee-extracten. Als je moeite hebt met donkere kringen, op zoek naar producten die bepaalde plantaardige extracten, waaronder die van de Braziliaanse suma of andere wortel-extracten bevatten. Als het gaat om wallen, kies dan een product dat cafeïne, die kunnen helpen de zwelling te verminderen, terwijl het revitaliseren van de huid bevat.

Wanneer en waar kan ik solliciteren

Voor het beste resultaat, toe te passen een onder-oogcrème in de ochtend en voor het slapengaan. Was je gezicht met een product ontwikkeld voor uw huidtype, breng dan een dun laagje moisturizer en voltooi het proces door het toepassen van oogcrème aan de oogkas. Om uw oogkas te vinden, tik dan zachtjes het gebied onder en rond uw ogen en net onder je wenkbrauw. Breng een oogcrème binnen deze grens. Vergeet niet om een ​​dunne laag aan te brengen op het bovenste ooglid in de ochtend tot een gladde ondergrond voor uw oog make-up te bieden.

Techniek

Uw onder de ogen gebied beschikt over een aantal van de dunste en meest gevoelige huid op je hele lichaam. Om schade te voorkomen, toe te passen onder de ogen crème met zachte, deppen bewegingen. Nooit wrijven of sleep met uw vingers over dit gebied. Zodra de oogcrème zacht wordt toegepast op je onder de ogen, verplaatsen naar je bovenste ooglid en het gebied net onder je wenkbrauwen. Nogmaals, een dunne laag van het product met een zachte tikbeweging. Als fijne lijntjes en rimpels aan de zijkanten van je ogen in kwestie, een aandoening bekend als kraaienpootjes, breng dan een dun laagje van het product om dit gebied met zachte vegende bewegingen. Werk de crème naar buiten in de richting van je haarlijn om te voorkomen dat het krijgen van een in uw ogen.

Andere Veiligheidsoverwegingen

Wees voorzichtig bij het aanbrengen onder de ogen crème, vooral in de buurt van de wimpers. Als de wimpers in contact met de room komen, kunnen ze halen de product- en stort het in uw ogen. Als het product in uw ogen krijgt, spoel het uit met lauwwarm of koud water.