Aanwijzingen voor Spring-Loaded Semi-automatische Air Rifles

Aanwijzingen voor Spring-Loaded Semi-automatische Air Rifles


Verende lucht geweren zijn licht op lange vat geweren gebruikt voor schietsport en schietoefeningen. In tegenstelling tot de wapens die kruit ontsteken om kogels vuur, lucht geweren gebruik maken van de kracht van de perslucht. Een zuiger is bevestigd aan een veer die terug zet als het geweer is gespannen bevestigd. Wanneer de trekker wordt getrokken, de zuigerveren voren, het comprimeren van de lucht tussen de zuigerkop en pellet; Deze druk verkeert de pellet bij hoge snelheid. De semi-automatische functie herlaadt automatisch pellets en gaat één keer telkens wanneer de trekker wordt overgehaald, vergeleken met volautomatische, die meerdere rondes zolang trigger ingedrukt branden.

instructies

Voorbereiding

1 Zorg ervoor dat de batterij volledig is opgeladen en de veiligheid is ingeschakeld.

2 Steek oordoppen in uw oren en op een veiligheidsbril. Veiligheidsmaatregelen mogen niet over het hoofd gezien bij het gebruik van lucht geweren.

3 Verbind de opgeladen accu en maak de batterijklep.

4 Schakel het magazine en vul het met pellets. Sluit het tijdschrift en ervoor zorgen dat het is vergrendeld.

5 Controleer het zicht en aan te passen, afhankelijk van de grootte van het doel en de afstand tot het doel.

vuren

6 Selecteer het afvuren modus. Veel lucht geweren met semi-automatische functies hebben ook een handleiding en / of volledig automatische instellingen.

7 Schakel het veiligheidsslot.

8 Trek aan de hefboom spannen tot het klikt.

9 Richt het vat met behulp van de aanblik scope.

10 Haal de trekker over te vuur.

Hints

  • Wet- en regelgeving rond de aankoop en het gebruik van de lucht geweren verschillen per staat en lokaliteit. Vertrouwd te maken met de relevante wetten wapens voordat u een luchtbuks te bedienen.
  • Air geweren kan schieten met een lagere snelheid dan buskruit vuurwapens, maar ze zijn nog steeds wapens en moet als zodanig worden behandeld. Children of onervaren shooters mag niet omgaan met lucht geweren zonder deskundige instructie en begeleiding. Niet-naleving van de veiligheidsrichtlijnen kan leiden tot materiële schade, katastrofisch letsel of zelfs de dood.
  • Deze instructies zijn voor de algemene werking van de standaard semi-automatische verende lucht geweren. Specifieke modellen variëren in onderdelen en instellingen, dus gebruikershandleidingen moet altijd worden geraadpleegd voordat het afvuren van deze wapens.