Aanwijzingen voor het gebruik van Excedrin

Aanwijzingen voor het gebruik van Excedrin


Verkrijgbaar in een verscheidenheid van verschillende formules Excedrin is een combinatie van acetaminofen, aspirine en cafeïne. Bij gebruik in de juiste dosis en volgens de aanwijzingen op de verpakking, kan het veilig en effectief zijn voor pijn, koorts en ontsteking. Vanwege de mogelijke bijwerkingen en interacties, maar sommige mensen moeten niet Excedrin gebruiken of moet controleren met een arts voordat het nemen van de drug.

Wat is Excedrin?

De pijn formules van Excedrin - zoals Excedrin Migraine, Excedrin Spanning Hoofdpijn, Excedrin menstruele Compleet en Excedrin Back and Body, een paar te noemen - zijn onder andere drie basisingrediënten: paracetamol, die verlicht pijn en vermindert koorts; aspirine, die pijn, koorts en ontsteking vermindert; en cafeïne, die de bloedcirculatie verbetert door het ontspannen van de bloedvaten

Andere Excedrin formules kunnen aanvullende ingrediënten bevatten. Bijvoorbeeld, Excedrin PM bevat een antihistaminicum, die slaperigheid veroorzaakt, en Excedrin Sinus Hoofdpijn bevat een decongestivum, die helpt verlichten sinus congestie.

Met behulp van Excedrin

Bij het nemen van Excedrin, is het belangrijk om ofwel het etiket aanwijzingen of bevelen van uw arts nauwkeurig te volgen. Uw veiligheid hangt af nooit meer dan de aanbevolen dosis nemen en nooit het nemen van een andere dosis sneller dan aanbevolen. Het is ook belangrijk om te voorkomen dat andere medicijnen die paracetamol, aspirine, of cafeïne bevatten, terwijl u rekening Excedrin - onbedoelde overdosis kan leiden.

Neem Excedrin met een vol glas water om te helpen de medicatie te ontbinden sneller in je maag, waarbij de werkzame bestanddelen in staat stelt om sneller worden geabsorbeerd in je bloedbaan. Omdat de ingrediënten in Excedrin maagklachten kan veroorzaken indien genomen op een lege maag, kunt u het met melk en / of voedsel.

Drink geen alcohol tijdens het gebruik van Excedrin en controleer met uw arts voordat u andere medicijnen, over-the-counter medicatie, voedingssupplement of kruidenpreparaat waarbij rekening Excedrin.

Voor wie is Excedrin niet gebruiken?

Je moet Excedrin niet aan een kind of tiener die heeft koorts, waterpokken, of griepachtige symptomen; aspirine, dat een van de bestanddelen in Excedrin kan een potentieel fatale aandoening genaamd Reye syndroom bij kinderen en tieners die een virale infectie. De combinatie van medicijnen in Excedrin kan ook te sterk voor jonge kinderen, dus contact op met uw arts eerst.

Die ouder dan 60 zijn in het bijzonder gevoelig voor de effecten van aspirine en zijn bijzonder gevoelig voor nierproblemen resulteert uit de combinatie van aspirine en acetaminofen. Neem contact op met uw arts voordat u Excedrin als je ouder bent.

Ook uw arts te raadplegen alvorens Excedrin als u zwanger bent of borstvoeding geeft - alle drie de werkzame bestanddelen steken de barrière in de moedermelk - astma of seizoensgebonden allergieën, bloedarmoede of lijdt aan een stollingsstoornis of hart-, nier- of leverziekte . Je moet Excedrin niet gebruiken als u allergisch bent voor paracetamol, aspirine of cafeïne.

Controleer de bijsluiter zorgvuldig. Stop met het innemen Excedrin en neem contact op met uw arts onmiddellijk als u een van de daarin vermelde ernstige bijwerkingen.