Aanwijzingen voor de digitale oorthermometer voor een Baby

Aanwijzingen voor de digitale oorthermometer voor een Baby


Digital oorthermometers zijn erg populair onder ouders, voor het nemen van de temperatuur van een baby. Ook wel tympanische thermometers, worden ze beschouwd als minder nauwkeurig dan standaard digitale orale of rectale thermometers. Met enige oefening, echter, en wanneer alleen gebruikt bij baby's ouder dan 3 maanden, oorthermometers kan een ouder een idee geven van de temperatuur van het kind. Digitale oorthermometers worden vaak gebruikt in oudere baby's, peuters, kinderen en volwassenen in dringende opvang, vanwege hun gebruiksgemak. Ze worden beschouwd comfortabeler voor deze patiƫnten.

instructies

1 Schakel de digitale oorthermometer, volgens de instructies van de fabrikant. Indien nodig of aanbevolen door de fabrikant, reinigen en ontsmetten van de thermometer.

2 Plaats de tip van de thermometer voorzichtig in de gehoorgang van uw baby totdat de infrarood sonde volledig in het oor. Wees voorzichtig niet om meer druk dan nodig is in het plaatsen van de sonde in de gehoorgang, om ernstig letsel te voorkomen toe te passen. Volg de specificaties van de fabrikant voor de exacte probe plaatsing en de gehoorgang diepte.

3 Druk op de "Lezen", "Temp" of een ander type van sonde activeren knop op de thermometer, zoals vermeld in de instructies.

4 Houd de sonde in de gehoorgang terwijl u het leest de temperatuur van uw baby. Wacht tot de thermometer aan te geven dat een meting is opgenomen. Deze stap kan verschillen tussen producten.

5 Verwijder de thermometer uit het oor van uw baby. Noteer de temperatuur lezen van de digitale thermometer display. Als u een foutmelding krijgt, raadpleegt u de gedrukte instructies.

Hints

  • Volgens de MayoClinic.com website, moet u contact opnemen met een arts als je 3-maand of ouder baby heeft een koorts van 102 graden Fahrenheit. Bellen als hij is lusteloos, ongemakkelijk of zijn koorts reageert niet op over-the-counter medicatie en duurt meer dan 24 uur.
  • Volg altijd de waarschuwingen en de specificaties van de thermometer fabrikant om gevaren voor de gezondheid of letsel te voorkomen aan uw baby.