Aanbevolen start voor Brisk Walking voor beginners op Loopbanden

Aanbevolen start voor Brisk Walking voor beginners op Loopbanden

Brisk lopen op een loopband biedt een lange lijst van voordelen. De training bouwt longcapaciteit en uithoudingsvermogen, verbrandt calorieën, bouwt spieren in je benen, verbetert uw hartslag en de algemene cardiovasculaire gezondheid en draagt ​​bij aan een gezonde levensstijl. Beginners moeten beginnen met een eenvoudige routine om letsel te voorkomen en hun training te maximaliseren.

Schoenen

Goede wandelschoenen zijn cruciaal voor een beginnende stevige wandelaar op loopbanden. Goede schoenen ondersteunen van de voeten door de hiel, Achilles en enkel, alsmede het been in de knieën, heupen en onderrug. Een stevige wandeling in de versleten schoenen kunnen schade in die gebieden veroorzaken. Ook comfortabele schoenen lopen leuker en zijn waarschijnlijk om u te helpen de stok met een oefening routine en voldoen aan uw trainingsdoelen. Zorg ervoor dat in te breken in je schoenen voordat je ze eerst dragen om te oefenen. Vervang uw schoenen na een jaar of 400 mijl.

Warm-Up en Cooldown

Bereid je voor op uw wandeling met een warming up. Begin met een traag tempo en geleidelijk op te bouwen tot een baksteen tempo. Afkoelen door het geleidelijk verlagen van uw stapvoets en strek je beenspieren met statische stukken zodra je de machine uit.

Nieuwe Walker Workout

Beginners tot stevig wandelen moet voorzichtig over de hoeveelheid tijd die ze besteden aan het lopen op hoge snelheden. Gaan allemaal uit kunnen verwondingen veroorzaken en het lopen minder plezierig. Begin met een 20 minuten stevige wandeling ten minste vijf keer de eerste paar weken. Werk je een weg tot 30 minuten per dag ten minste vijf tot zeven dagen per week in de tijd.

Build Self-Esteem

Denk positief en niet toestaan ​​dat gemist kortetermijndoelen om je af te leiden uit de langere termijn. Bijvoorbeeld, als je drie keer per week lopen voor twee maanden en dan missen een week, omdat je de tijd niet kon vinden of werden kort gewond of pijn, wanhoop niet en stoppen met de routine helemaal. pak het gewoon weer op.