Aanbevolen gebruik voor Modifilan

Modifilan, een voedingssupplement en bevat de bruinwieren Laminaria japonica, is geplaatst voor gebruik bij de behandeling van verschillende problemen, waaronder obesitas, schildklier problemen, hoge cholesterol, hart- en vaatziekten en kanker. Geen van deze gezondheidsclaims worden ondersteund door de FDA.

Geschiedenis

Volgens de Modifilan Seaweed Extract website, werd het supplement geïntroduceerd door Russische wetenschappers in de late jaren 1960 voor de behandeling van straling vergiftiging, en werd bekend als een effectief rechtsmiddel na de ramp in Tsjernobyl in 1989.

ingredi├źnten

Modifilan is een geregistreerd product in de VS sinds 2001. Hoewel andere bedrijven maken en distribueren van Laminaria japonica, de Modifilan formule bevat extracten van het zeewier, met inbegrip van het zetmeel laminarine, alginaat en fucoidan, het pigment focoxanthin, en jodium.

Kenmerken

Het bedrijf beweert dat 40 pond. van het zeewier moet 1 pond van het product te produceren, en dat het preparaat licht verteerbaar opzichte van het zeewier. De aanbevolen dosering is twee tot 10 capsules per dag, afhankelijk van de symptomen van de gebruiker.