Aanbevolen Dieet voor zwangerschapsdiabetes

Elke moeder wil een vlotte zwangerschap leidt naar de eerste dag van het leven van haar baby. Echter, als je wordt verteld je zwangerschapsdiabetes, moet u goed in de gaten uw voedselinname. Zwangerschapsdiabetes is een aandoening waarbij uw bloedsuikerspiegel (glucose) zijn hoger dan normaal tijdens de zwangerschap. Zodra de baby geboren is de hormoonspiegels meestal weer normaal en de zwangerschapsdiabetes is verdwenen.

Gespecialiseerde Dieet voor Zwangerschapsdiabetes diabetici

Jamie Leff, MS, RD in Los Angeles, Californië, vertelt over haar zwangerschapsdiabetes klanten. "We proberen om hun inname van koolhydraten in de ochtend te kijken ... hebben ze koolhydraten tellen gedurende de dag, hetzelfde als elke andere diabetici ... kleine frequente maaltijden en een hogere eiwit Het doel is om de bloedsuikerspiegel stabiel te houden;. Anders van de baby krijgt te veel glucose. Zodra de baby is geboren, de baby's bloedsuikers dramatisch dalen en kan het kind in respiratoir falen te gaan leiden. Dus, een basis koolhydraat-consistente dieet is wat wij aanbevelen, en dan gaan we verder in het tellen van koolhydraten afhankelijk van de persoon en de specifieke problemen. "

Sinds zwangerschapsdiabetes anders invloed op elke vrouw, moet u altijd contact op met uw arts voordat u begint met een dieet of voeding plan. Het plan aan u gegeven zal de zwangerschapsdiabetes te beheren voor zowel jezelf en de baby.

Sample koolhydraten keuzes

1/2 kop maïs
1/3 kop pasta
1/3 kopje rijst
1 tortilla (6 inch in diameter)
3/4 kop ongezoete, kant-en-klare granen
1 boterham
1 kopje magere of halfvolle melk
1 kopje effen of natuurlijke yoghurt
1/2 kop sinaasappelsap
1 kleine appel

Veel suiker voedingsmiddelen te vermijden

Snoep
Honing
Siroop
Tafelsuiker
Geleis
Reguliere frisdranken
Grote hoeveelheden vruchtensap
Desserts hoge toegevoegde suiker

Vetrijke voedingsmiddelen te beperken

Spek
Boter
Room
Olie
Jus
Gefrituurd eten
sauzen
Margarine
vloeibaar bakvet
High-vet voedsel snacks
Worst / hotdogs
Regelmatig saladedressings

Op een dag voedselinname voorbeeld

08:00 - Drie roerei blanken met spinazie, twee sneetjes volkoren toast.
10:00 - Handvol amandelen, vetvrije yoghurt.
13:00 - Turkije sandwich op volkoren pita, sla, tomaat, mosterd, een appel.
15:30 - String kaas, een perzik.
18:30 - Gegrilde kip met gestoomde broccoli, salade met olie en azijn, kleine zoete aardappel.
10:00 - Twee crackers, een kopje 1 procent melk.

Heather Tuomala, gediagnosticeerd met zwangerschapsdiabetes, werkt regelmatig met haar arts en zegt: "Het belangrijkste voor mij in het omgaan met mijn zwangerschapsdiabetes is de diabetische ruiltheorie. Bijvoorbeeld, als ik eet veel eiwit in een vergadering (zoals een hele steak ) het helpt om mijn koolhydraten te compenseren, zodat ik een beetje aardappel of macaroni met mijn steak. of kan hebben, kan ik twee hele eieren en dat compenseert de koolhydraten in mijn stukje tarwe toast met lichte boter en kleine glas sap. dat moet nuttig om ronde uit mijn maaltijd porties geweest. Veggies hebben geen invloed op mijn koolhydraten of suiker helemaal niet, maar ik weet dat anders is dan voor andere mensen. "