Aanbevolen calorieën per dag om gewicht te verliezen

Aanbevolen calorieën per dag om gewicht te verliezen

Op basis van uw leeftijd, het Amerikaanse ministerie van Landbouw raadt je eet tussen de 1.600 en 2.800 calorieën per dag. Volgens de Mayo Clinic, moet je 500 meer calorieën per dag te verbranden dan je in te nemen om een ​​pond te verliezen per week. Afnemende calorieën alleen kan te drastisch een middel voor effectieve gewichtsverlies voor veel mensen, dus een mix van calorie-reductie en oefening die calorieverbranding verhoogt misschien wel de meest effectieve gewichtsverlies strategie voor u zijn.

1600 Calorie Plan

De USDA beveelt minstens 1.600 calorieën per dag voor kinderen van 2 tot 6, inactieve vrouwen en sommige senioren. Als je in deze groep, zou een 500-calorie dagelijkse tekort u nodig heeft om meer dan 30 procent van je dagelijkse voedselinname te elimineren. aanbeveling van 30 minuten matig intensieve lichaamsbeweging, zoals stevig wandelen, vijf dagen per week van de American Heart Association, zou geschikt zijn voor u, en kan helpen je verbrandt 250 calorieën per dag, het verminderen van uw calorie-inname verminderen nummer 250, of ongeveer 15 procent van je dagelijkse voeding. Als u wilt tot 26 pond te verliezen. In de loop van het jaar, of een half pond gewicht per week, kunt u deze nummers in tweeën gesneden.

2000 Calorie Plan

Kinderen in de leeftijd van zes, moet tienermeisjes, actieve vrouwen en een aantal inactieve mannen eet 2000 calorieën per dag, volgens de USDA. Een 500 calorie tekort zou tot 25 procent van je dagelijkse inname-nog steeds een groot percentage komen. Het toevoegen van de AHA aanbevolen oefenprogramma van 20 minuten krachtig intense oefening, zoals aerobics, drie keer per week, zou een aanzienlijke verhoging van het aantal calorieën je verbrandt en het aantal calorieën dat je nodig hebt om te verliezen op de training dagen te verminderen, maar moeten nog eten 500 minder calorieën op vrije dagen.

2800 Calorie Plan

De USDA beveelt aan dat tieners jongens en actieve mannen krijgen tot 2.800 calorieën per dag. Een tekort van 500 calorieën per dag zou uw inname verminderen met ongeveer 18 procent. Als je doel was om 26 pond te verliezen. per jaar, zou je nodig hebt om je dagelijkse calorie-inname te verminderen door minder dan 10 procent per dag. Een 30-minuten, aërobe oefening zou meer dan genoeg om je hele calorie tekort te creëren.

calorie Burning

Als u uw bedrag van de dagelijkse calorie-reductie te verminderen, kunt u uw stofwisseling te verhogen om meer calorieën te verbranden. In aanvulling op de vormen van lichaamsbeweging wordt aanbevolen door de AHA, kunt u het verhogen van uw spiermassa te helpen uw stofwisseling te verhogen. Een pond van spier verbrandt meer calorieën dan een pond vet gedurende de dag, volgens de Mayo Clinic. Voeg weerstand opleiding aan een trainingsprogramma om uw gewicht-verlies inspanningen te verbeteren. Bovendien, het eten van uw calorieën in kleinere porties verdeeld over 5-6 maaltijden en snacks, in tegenstelling tot het eten van hetzelfde aantal calorieën in twee of drie maaltijden per dag, houdt je stofwisseling verhoogd gedurende de dag, die u helpen meer calorieën te verbranden.