Aanbevolen Batterijen voor een Eotech 552

De Eotech 552 is een niet vergroot, verlicht heads-up elektronische gezicht voor geweren. De 552 gemonteerd op een standaard Picatinny scope monteren. Het geeft de schutter een volledige weergave van het doel onbeperkt door blinde vlekken of tunnelvisie effect van buisvormige scopes en bevordert sneller target acquisition en gericht. Laserlicht verlicht een holografisch vizier patroon in de etalage, de vorming van een doorzichtige, virtueel beeld van een vizier op het doel vliegtuig. Geen segment van de beoogde beeld wordt verduisterd door elementen van het vizier.

batterij Gebruik

De Eotech 552 batterij circuit is ontworpen om te blijven verstrekken helderheid van maximaal beeld in de kijker als de batterijen leeglopen. helderheid van het beeld niet geleidelijk afnemen als de batterijen ontladen. Het toestel wordt uitgeschakeld abrupt wanneer accuspanning onder het minimum.

Low Battery Waarschuwingen

De eerste aanwijzing van lage batterijen in de Eotech 552 knippert van de holografische vizier wanneer het apparaat voor het eerst wordt opgestart. Een andere indicatie is dradenkruis knipperen als gevolg van terugslag van het geweer.

Batterijvereisten

De Eotech 552 vereist twee AA-batterijen. Lithium AA batterijen worden aanbevolen door de fabrikant door de langere levensduur en betere prestaties bij temperaturen onder het vriespunt. AA alkaline batterijen kunnen ook gesubstitueerd.

batterij Brands

Batterijen in de Eotech 552 geïnstalleerd worden onderworpen aan schok door de terugslag telkens wanneer het geweer wordt afgevoerd. De fabrikant stelt dat testen sommige batterij merken hebben aangetoond dat ze minder bestand tegen schokken terugslag zijn. Eotech adviseert het gebruik van Eveready Energizer batterijen voor de beste terugslag-schokbestendigheid.

Batterijen vervangen

Vervang de batterijen in de Eotech 552 door het opheffen van de vergrendeling hendel op het deksel van het batterijcompartiment en schuiven het batterijcompartiment weg van de behuizing. Let op de labels in het batterijvak voor de juiste polariteit en plaats twee AA-batterijen. Plaats het deksel van het batterijcompartiment.