7 Day Colon Cleanse

De dikke darm heeft een groot aantal spleten, waar afval, uitwerpselen en ander vuil bekneld kunnen raken. U kunt uiteindelijk ziek of moe voelen als gevolg van de gevangen giftige stoffen, maar het doen van een dubbele punt schoonmaken kan je beter te voelen en zelfs helpen je verliest een paar pond. Je hoeft alleen maar te zorgen in het doen van de juiste manier.

darm Cleanser

Een darmreiniger werkt door het duwen van opgehoopte afvalstoffen in het maagdarmkanaal en het dwingen van dat puin door de dikke darm. Als de massa werkt door middel van de dikke darm, pikt hij gevangen stukken gevangen op de zijkanten en helpt te verdrijven ze net zo goed. De Master Cleanse programma, dat volledig natuurlijke producten gebruikt, is een goed voorbeeld van. Veel van deze programma's gaan werken binnen de eerste week, maar sommigen de voorkeur een verblijf op het programma voor een langere periode van tijd.

Colon Cleanser

Colon reinigingsmiddelen zoals Colon Sweep en zuurstof Colon Cleanse zijn ontworpen om hetzelfde werk als een darmreiniger, maar meer nadruk te leggen op de dikke darm. De producten los het vuil en bacteriƫn gevangen in de colon, het draaien van deze toxinen in een gelatineachtige blob die is verwijderd uit het lichaam. De beste manier om dit soort producten te gebruiken is door het nemen van het twee keer per dag en het eten van vijf kleine maaltijden bestaat voornamelijk uit volle granen en vers fruit. Dit helpt het lichaam ontdoen van vuil, afval of toxines gevangen in de maag en darmen evenals die gevangen in de dikke darm.

Dieet

Een dieet dat rijk is aan antioxidanten en voedingsvezels kan u helpen bij het reinigen van de dikke darm in zeven dagen of minder. Volle granen zoals pasta en brood, peulvruchten en verse groenten en fruit kan u helpen om schoon te maken niet alleen de dikke darm, maar het maagdarmkanaal. Het kan ook helpen voorkomen dat uw dikke darm zich ophoopt afval en houd je stoelgang regelmatiger. Als u van plan bent na dit soort dieet, probeer dan langzaam de integratie van de nieuwe voedingsmiddelen in uw systeem om schokken te voorkomen.