7-Day Colon Cleanse Detox Program

Classic zevendaagse colon reinigt betrekken consumeren van voedingssupplementen, het eten van een dieet rijk aan groenten en fruit en het drinken van minstens zes glazen water per dag.

Daily Supplementen

Hoewel diverse fabrikanten bieden een zevendaagse dubbele punt schoonmaken programma, elk programma moet u kruidensupplementen dagelijks consumeren, over het algemeen 's ochtends,' s middags en 's avonds. Deze supplementen in het algemeen een overvloed aan natuurlijke homeopathische ingrediënten, waaronder lijnzaadolie en venkel, die van vitaal belang voor het absorberen van de bestaande giftige stoffen in de dikke darm zijn. Bovendien, cascara sagrada, Senne en cape aloë dienen als natuurlijke laxeermiddelen, terwijl psylliumvezel werkt om alle resterende afval duwen door de darm. Veel capsules ook zwarte walnoot, Afrikaanse vogel peper, knoflook, arabische gom poeder en rode klaver poeder. Niet dagelijks verbruiken meer dan drie supplementen.

Wat moeten we doen

Gedurende de zeven dagen detox reinigen, onthouden zich van alle zware fysieke activiteit, die de natuurlijke cyclus van het systeem kunnen verstoren of verergeren je herstellende lichaam. Daarnaast verbruikt een dieet rijk aan groenten en fruit en weinig vet, vooral vette voedingsmiddelen die het spijsverteringskanaal kunnen verstoren. Drink zes tot acht glazen water per dag om gifstoffen spoelen uit je lichaam. Heeft de zuivering niet herhalen tot ten minste vier weken geleden dat de laatste zijn verstreken.

ervaring Relief

De zevendaagse dikke darm te reinigen biedt fysieke voordelen dat de bestaande medische factoren kunnen verlichten. Patiënten die last hebben van obstipatie of vermoeidheid moet verminderde symptomen en wat gewicht kan verloren gaan tijdens de duur van de zuivering. Bovendien werkt het programma om het lichaam te ontgiften en duidelijk de spijsvertering en urinewegen. Het belangrijkste is het programma helpt elimineren de opbouw van toxines in de dikke darm, hetgeen ernstige gezondheidsproblemen kan veroorzaken. Je moet ook ervaren grotere mentale helderheid.