5 dingen die je moet weten over natuurlijke behandelingen voor stenose

traditionele behandelingen

Spinale stenose is een aandoening waarbij de wervel worden gecomprimeerd, knijpen de zenuwen en het veroorzaken van ernstige pijn in de rug en zelfs gevoelloosheid. In ernstige gevallen kunnen de symptomen van stenose ook het verlies van de blaas en / of darmen controle. Helaas, chirurgische behandeling van stenose is gebruikelijk en omvat snijden overtollige weefsel dat comprimeert de zenuwen rond de wervelkolom, of zelfs fusie van de wervel instabiliteit. Voordat je gaat onder het mes, zorg ervoor dat uw opties voor natuurlijke behandelingen van stenose zijn uitgeput.

Getting Physical

Fysiotherapie is een van de beste natuurlijke stenose behandelingen, omdat het werkt om de spieren die de rug ondersteunt versterking en verbetering van houding. Vaak is het vergroten van de spierkracht door middel van zachte lichamelijke activiteit is alles wat nodig is om beknelling te verminderen en krijgen verlichting van de symptomen van stenose.

De Slag om de Ardennen

Gewicht speelt een belangrijke rol bij spinale stenose, zoals overgewicht de druk toeneemt op de wervel en verhoogt compressie van gevoelige zenuwen. Hoewel gewichtsverlies kan moeilijk zijn bij het bestrijden van de pijnlijke symptomen van stenose rushes slechts 10 lb. kunnen aanzienlijke druk op de wervelkolom te verlichten. Vaak zachte oefeningen zoals pilates of yoga zijn de meest gunstig, omdat ze de flexibiliteit te verhogen, ontlasten strakke spieren en meer kracht om u te helpen gewicht te verliezen sneller en met minder ongemak.

Mighty Omega

Omega-3 vetzuren, zoals die in teunisbloemolie, lijnzaad en vette vis niet alleen helpen om het cardiovasculaire systeem te ondersteunen, maar ook helpen om de ontsteking te verminderen en te verlichten aandoeningen zoals stenose en artritis, twee pijnlijke omstandigheden die gaan vaak hand in hand. De beste manier om ervoor te zorgen dat u uw dagelijkse doet van omega 3 is om te nemen om 2,5 g visolie supplementen elke dag.

Trakteer uzelf op Treatment

Acupunctuur, massage en bijgestaan ​​pilates zijn drie fantastische vormen van de carrosserie, die vaak kan helpen om de pijn van stenose, in het bijzonder wanneer ze samen gebruikt te verlichten. Acupunctuur helpt om pijn te verlichten, waardoor zachte oefening gemakkelijker en productiever. Massage helpt om gespannen spieren die vervolgens kunnen worden versterkt en "re-leerde" de ruggengraat goed ondersteunen u zachte bijgestaan ​​pilatesoefeningen om release. Daarnaast zal pilates oefeningen in combinatie met acupunctuur en massage helpen om de flexibiliteit en spierkracht te verhogen. Als je meer spiermassa te krijgen, zul je merken dat het gewichtsverlies komt een stuk makkelijker, omdat spierweefsel helpt bij het verbranden van lichaamsvet.