5 dingen die je moet weten over het maken van Kava Kava Tea

Een Kalmerende Kop thee

Kava Kava is een plant afkomstig uit Polynesië. De wortel wordt vermalen tot een fijn poeder en gebruikt om een ​​ontspannende thee te maken. Kava Kava ontspant de spieren, helpt slaap, helpt om stress te verminderen en zelfs maakt mensen socialer. In inheemse culturen, is Kava Kava thee vaak gedeeld voordat belangrijke overheid vergaderingen, bruiloften of andere soms stressvolle gebeurtenissen om de zenuwen te kalmeren en de kans op conflicten te verminderen.

Een koude kopje thee

De actieve ingrediënten in Kava Kava vernietigd bij 140 graden F, dus bij het nemen kava kava thee, gebruikt een thermometer zodat de vloeistof temperatuur heeft bereikt boven 120 ° F te zorgen voor de voordelen van kava kava intact blijven. U kunt grote hoeveelheden van Kava Kava thee te maken door het plaatsen van de wortels of wortel poeder in een crock pot met uw gekozen vloeistof, aan te zetten tot 120 graden F of minder en waardoor het steil voor maximaal een uur.

Crème voor uw thee?

Bij het leren hoe om te Kava Kava thee te maken, kunt u vinden dat het gebruik van een vettige vloeistof base, zoals kokosmelk, sojamelk of koemelk het tempo van winning en de sterkte van de thee zal toenemen. Daarnaast hebben veel mensen vinden dat het verbetert de smaak en textuur van de thee. Terwijl je water kunt gebruiken, moet u steil de thee voor een langere periode.

The Perfect Brew

Als u besluit om uw vloeibare basis vuur, voeg kava kava wortel poeder om de verwarmde vloeistof en deksel. Als het maken van melk, steile je thee gedurende ten minste 30 minuten, of steil in water gedurende 45 minuten. Zodra de thee uw gewenste sterkte heeft bereikt, kunt u opwarmen; Maar zorg ervoor dat het niet meer dan 120 graden F. Als het maken van koude kava kava thee, plaats de poeder in een koude vloeistof en plaats in de koelkast 's nachts voor de beste resultaten. Omdat kava kava wortel fijn naar behoren moet worden gemalen om steil, is het belangrijk dat je een fijne zeef te gebruiken, zoals een koffiefilter of mousseline om het poeder te verwijderen voor het drinken.

Love Your Lever

Helaas zijn er bijwerkingen van kava kava dat je bewust van moet zijn. Het wordt aanbevolen dat je drinkt niet meer dan twee tot drie kopjes van Kava Kava thee per week, omdat het mogelijk kan schadelijk zijn voor de lever. Bovendien, als u het nemen van medicijnen die schadelijk kunnen zijn voor de lever, zoals paracetamol, Lipitor of cholesterol medicijnen, Kava Kava moet worden vermeden. Bij twijfel over uw medicijnen, raadpleeg dan uw arts.