4 Week Detox Dieet

Het idee achter een detox dieet afvallen door het verwijderen van giftige stoffen en giftige stoffen uit het lichaam, waardoor een dieet dat de functie van de nieren, lever en lymfe helpt. De eenvoudigste manier van het verwijderen van deze gifstoffen is om te eten pure, natuurlijke voedingsmiddelen en synthetische elementen te verwijderen uit uw dieet. Detox is omstreden en restrictief, en dienen op met de nodige voorzichtigheid te worden begonnen. Volg een plan, zoals raw food dieet Jennifer Cornbleet's.

Week 1

Gemak uw lichaam in het eten van rauw voedsel door te beginnen met een 50 procent rauw en levend voedsel regel. Begin met het elimineren van alle vlees, zuivel, cafeïne, alcohol en witte suiker.

De helft van uw maaltijden en snacks deze week moeten fruit en bereide raw food gerechten en desserts. Om dit doel te bereiken maken ofwel de helft van elke maaltijd en snacks rauw voedsel of bereid een en een half maaltijden als grondstof.

Een goed idee is om een ​​vitaminesupplement toe te voegen aan je dagelijkse routine. Kijk voor biologische producten, zoals Vitamineral Green, dat rijk aan voedingsstoffen zijn en kunnen worden toegevoegd aan sappen en smoothies gedurende de dag.

week 2

Move up om een ​​100 procent woont / raw food dieet. Om dit te bereiken verwijder alle granen en gekookt voedsel uit uw maaltijden, alles rauw of veganistisch eten.

Ga verder met je natuurlijke vitamine supplementen.

Als deze week lijkt te beperkend, volg het plan voor week 3 zowel deze week en volgende.

week 3

Introduceer meer blended voedsel in uw dieet door het eten van meer soepen, smoothies en groene sappen. Deze voedingsmiddelen zullen u met meer energie. Tijdens deze week elimineren alle noten, zaden en zout of het gebruik met mate.

Zoals altijd doorgaan met uw natuurlijke vitamine supplementen.

week 4

Deze week is het tijd om laag suikergehalte te gaan en word glutenvrij met 80 procent tot 100 procent woont / rauwe voeding. Door het elimineren van alle zoete voedingsmiddelen, met inbegrip van groenten, zult u uw lichaam te ontdoen van slechte elementen, met inbegrip van gisten, schimmels, schimmels en parasieten. Introduceer glutenvrij granen zoals gierst en boekweit terwijl het toevoegen van ongeveer 20 procent van de gekookt voedsel aan uw dieet, zoals gestoomde groenten.

Tijdens deze week kiezen voor voedingsmiddelen laag op de glycemische index - een rangschikking van koolhydraten door het effect ze hebben op de bloedsuikerspiegel van het lichaam. Koolhydraten laag op de glycemische index te produceren slechts kleine schommelingen in de bloedglucose en insuline niveaus. Door te kiezen voor voedingsmiddelen laag op de index kunt u niet alleen ondersteunen gewichtsverlies, maar vermindert het risico op hart-en vaatziekten.