4 dingen die je don & # 039; t moet doen om in een betere vorm

4 dingen die je don & # 039; t moet doen om in een betere vorm

Overzicht

Het is geen geheim dat om te krijgen in een betere vorm (dat wil zeggen, verliezen wat extra lichaamsvet en het verbeteren van uw algemene conditie) moet je veranderingen in levensstijl te maken. Zoals het spreekwoord zegt, doet wat je altijd hebt gedaan en je krijgt wat je altijd hebt gekregen. Maar veel mensen nog steeds niet bij een poging om fit te krijgen, niet omdat ze niet hun levensstijl niet veranderen, maar omdat de veranderingen in levensstijl zij maakten waren onrealistisch en ondoordacht. Lees verder om vier dingen die mensen vaak ten onrechte denken dat ze moeten doen om te krijgen in een betere vorm, waarom die dingen niet werken en wat je moet doen in plaats daarvan te ontdekken.

1. Volg niet een fitnesscentrum Fad.

Workout trends komen om en uit populariteit zoals kleding stijlen vallen. En elke nieuwe workout beweert beter te zijn dan de laatste zijn, waaruit blijkt waarom wat populair is meestal gebaseerd meer aan marketing dan aan de wetenschap. Niet alleen heb je niet naar de nieuwste trends training volgen om te krijgen in een betere vorm, het is misleid om dit te doen. Ongeacht wat er momenteel "in stijl," moet je workout strategieën die zijn gebaseerd op de wetenschappelijk gefundeerde oefening principes die herhaaldelijk is aangetoond dat de resultaten je na te produceren te volgen. Bijvoorbeeld, als u op zoek bent te verliezen lichaamsvet, je moet regelmatig worden meer calorieën verbranden dan je verbruikt, die wordt genoemd zijn in een calorie-tekort. Dus controleren wat je eet (zie hieronder voor meer voedingsadvies) en zorg ervoor dat je krijgt minstens 30 minuten cardio en krachttraining op de meeste dagen van de week.

2. Ga niet op een Super-beperkend dieet.

In elke rage dieet is er altijd een aantal specifieke vijand. Als het niet een soort van macronutriënten (vet, koolhydraten, enz.), Het is een soort voedsel of een lijst van wat er off limits. Interessant is dat enkele van de voedingsmiddelen die op de no-no lijst van een magisch-kogel, genezen-all dieet worden benadrukt als "goed" in een andere magic bullet-dieet. Als dit niet genoeg is om te benadrukken waarom deze soorten beperkende diëten voornamelijk gebaseerd zijn op grote marketing, in gedachten houden dat - net als workout trends - om de paar jaar is er een nieuw dieet beweert beter te zijn dan de laatste zijn. Het is geen wonder dat deze diëten lijken nooit enige geloofwaardigheid te winnen onder de legitieme medische en wetenschappelijke gemeenschap.

Dus wat werkt? Naast het beoefenen van gematigdheid, volg je persoonlijke voorkeuren als het gaat om uw dieet, omdat deze bepalend voor de lange termijn therapietrouw. "Het onderzoek tot nu toe heeft laten zien dat er meerdere dieet benaderingen die werken", zegt Marie Spano, RD, een sport voedingsdeskundige die werkt met veel professionele, Olympische en college atleten. "Als de discussie over macronutriënten inhoud aan de hand is, in gedachten houden dat de belangrijkste factor die vet verlies en een betere gezondheidsresultaten op een dieet zal bepalen is therapietrouw. Dus kies het dieet plan dat je kan vasthouden aan totdat het gewicht komt uit. "

3. Vertrouw niet op een "wonder" Supplement.

Simpel gezegd, hoewel er een aantal supplementen die wetenschappelijk zijn gevalideerd om te helpen bij de gezondheid en prestaties, er is geen toeslag die u moet nemen om uw algemene gezondheid en fysieke verschijning te verbeteren. De twee dingen die je hoeft te doen, echter, zijn:

1. Eet een dieet dat groenten en fruit en hoogwaardige eiwitten benadrukt, terwijl het beperken van geraffineerde suikers, junk food, gehydrogeneerde oliën en alcohol.

2. Deelnemen aan een of andere vorm van lichamelijke activiteit.

U heeft waarschijnlijk al wist die twee dingen, maar het doel van marketing is om je denkt dat je iets nodig hebt - als een speciale bijlage. "Er is niets erg professioneel of bedrijfseigen over 'eet je greens,' dus ze hebben gehad om dingen verder te duwen," Dr. Ben Goldacre, auteur van "Bad Science", zegt supplement bedrijven. 'Ze moeten complicaties productie tot het bestaan ​​van hun beroep rechtvaardigen. Maar, helaas voor hen, de technische, verwarrend, gecompliceerd, knutselen interventies die zij te bevorderen - de enzymen, de exotische bessen - zijn zeer vaak niet ondersteund door overtuigend bewijs ".

Naast het beoefenen van een betere eetgewoonten en regelmatig genieten van fysieke activiteit, zijn er een paar supplementen wetenschappelijk bewezen veilig en effectief dat je kan helpen bij het krijgen in betere vorm. Twee daarvan zijn eiwitten en cafeïne. Een kwaliteit proteïne poeder kan dienen als het eiwit onderdeel van een maaltijd, een snack of een pre- of post-workout schudden. En als je een koffiedrinker bent, zult u van om dat onderzoek te horen heeft aangetoond dat cafeïne kan verhogen uithoudingsvermogen, botte pijn en meer vet verbranden.

Volgens Jose Antonio, Ph.D., CEO van de International Society of Sports Nutrition, 'Niemand' moet 'naar voedingssupplementen voor sport verbruikt. Maar maak je niet verwarren 'noodzaak' met de betere vraag of een supplement zal u helpen om een ​​bepaald doel te bereiken. Bijvoorbeeld, als je niet een vis eter, hoe anders krijg je de juiste hoeveelheid van de omega-3-vetzuren? Als je veganist bent, hoe krijg je genoeg creatine, een stof die zowel de hersenen en de skeletspieren helpt? Supplementen, natuurlijk. Supplementen moet oordeelkundig worden gebruikt als een aanvulling op geweldige training en een evenwichtige voeding. "

4. NIET Word Gym Rat of Resort Extreme Workouts.

Het is algemeen gedacht dat om te krijgen in een betere vorm, mensen moeten ofwel werken 24/7 of doe extreme routines zoals die zien we atleten en bodybuilders doen in tijdschriften en op televisie. Dit is gewoon niet waar.

Als je probeert om een ​​bodybuilder of een hoog niveau atleet te worden, moet je uit te oefenen als een. Echter, als je iemand die geïnteresseerd is in alleen al in vorm bent, je zeker niet nodig om een ​​"gezondheid nut" die woont in de sportschool of doet extreme workouts worden.

Een 2014 studie gepubliceerd in het Journal of the American College of Cardiology onderzoek gedaan naar de effecten op lange termijn van het runnen van als vrije tijd fysieke activiteit op de mortaliteit. De onderzoekers in deze studie bleek dat lopen, zelfs vijf tot 10 minuten per dag en bij lage snelheid (minder dan zes mijl per uur) wordt "geassocieerd met duidelijk verminderde risico van overlijden door alle oorzaken en hart- en vaatziekten."

Uitbreiding van de levensverwachting is niet het enige dat moet motiveren sedentaire individuen om wat licht rijden beginnen. Oefening heeft ook specifieke positieve effecten op de hersenen.

Wetenschappers ooit gedacht dat onze hersenen gestopt met de productie van nieuwe cellen vroeg in het leven, maar meer recentelijk het is al ontdekt dat we doorgaan met nieuwe hersencellen produceren gedurende ons hele leven. En de meest krachtige natuurlijke stimulans van de groei van de hersenen is - je raadt het al - lichaamsbeweging. In een 2011 studie gepubliceerd in Physiology & Behavior, vonden de onderzoekers dat de oefening verhoogde niveaus van BDNF (BDNF) in muizen. BDNF stimuleert niet alleen de productie van nieuwe hersencellen en neuronen bevordert ook hun overleving. Oefening genereert neuronen specifiek in de hippocampus, een orgaan verbonden met het geheugen, en deze nieuwe neuronen is aangetoond leren te verbeteren.

Matige fysieke activiteit lijkt te leren en denken op alle leeftijden te verbeteren. In een grote vijf jaar durende studie gepubliceerd in de Archives of Neurology, lichamelijke activiteit in latere jaren werd geassocieerd met een lager risico van cognitieve stoornissen, ziekte van Alzheimer en dementie in het algemeen. Een andere studie concludeerde dat als oefening begon in het begin van middelbare leeftijd, is vermindering van het risico op het ontwikkelen van de ziekte van Alzheimer nog verder.

En studies die teruggaat tot 1981 hebben geconcludeerd dat niet alleen kan regelmatige lichaamsbeweging verbeteren stemming bij mensen met milde tot matige depressie, maar het kan ook een ondersteunende rol spelen bij de behandeling van ernstige depressie. Ander onderzoek heeft ook geconstateerd dat effecten oefening is langer dan die van antidepressiva duurde.

Met betrekking tot angst, heeft onderzoek aangetoond dat lichaamsbeweging vermindert de angst bij de mens door het veroorzaken van remodeling tot vindt plaats in de hersenen van mensen die uit te werken. Dit bewijs suggereert dat actieve mensen minder gevoelig zijn voor bepaalde ongewenste aspecten van stress en angst dan die van sedentaire mensen zou kunnen zijn.

Maar vergeet niet, heb je geen behoefte aan een gek workout routine om alle voordelen van de oefening te plukken. Gewoon bewegen en blijven verbeteren.