1300-Calorie DiabetesDieet

Om gewicht te verliezen, moet je gewoon meer calorieën verbranden dan je verbruikt. Om erachter te komen hoe je kunt afvallen, moet u overwegen hoeveel u op dit moment weegt, oefening, eten en wat je uiteindelijke doel gewicht is. Voor mensen die moeite hebben met het verliezen van gewicht, met inbegrip van diabetici, consumeren 1300 calorieën per dag plan is gunstig.

calorieën

Volwassenen moeten niet eten minder dan 1.200 calorieën per dag of het lichaam kan gaan in honger-modus. Honger-modus is wanneer het lichaam wordt beroofd van calorieën, dus het hangt op vet, in plaats van efficiënt te verbranden. Dit maakt het moeilijker om gewicht te verliezen. De 1300-calorie-plan is een calorie-arm dieet dat nog steeds levert voldoende voeding om je stofwisseling stabiel te houden terwijl het verbranden van calorieën. Binnen zes weken kon je verliezen tot twintig pond op het dieet 1300 calorieën.

suikerziekte

Dit plan is ideaal voor diabetici, omdat het een gestage stroom van gezonde voedingsstoffen stroomt in uw systeem houdt. Dit houdt bloedsuikerspiegel uit springen omhoog of omlaag wild. Ook, in staat zijn om slechts 1300 calorieën, kun je niet overbelasten over suikers en vetten die schadelijk zijn voor voeding en bestrijding van de ziekte een diabeticus zijn.

Eten

Het eten van slechts 1300 calorieën per dag lijkt niet veel eten als je bedenkt hoeveel calorieën zijn in een typisch fast food maaltijd. Je zou kunnen gebruiken up van uw volledige calorie-toewijzing met een reis naar Burger King. De sleutel is gezond, vezelgevulde voedsel. U kunt een veel fruit en groenten te eten voor slechts een paar honderd calorieën. Een hele kop van selderij is slechts 17 calorieën, zodat u selderij hele dag kon eten en nog steeds eet minder dan 1.300 calorieën, maar je zou waarschijnlijk liever houden de 20 pond. De eenvoudigste manier om vast te houden aan het plan is om een ​​royale hoeveelheid en de verscheidenheid van fruit en groenten, volle granen, matige vetarme zuivelproducten en mager vlees te kiezen. Als je gezond voedsel te eten, wordt je lichaam tevreden waardoor het makkelijker vast te houden aan 1300 calorieën per dag.

Eet ontbijt, lunch, diner en twee snacks. Doel voor 300 calorieën bij elke maaltijd met 150 calorieën snacks. Wilt u een beetje meer eten in een maaltijd kunt u een 400 calorie ontbijt en een lichte 200 calorie diner proberen. Het maakt niet niet klinkt als veel, maar hebben gegeten vele kleine maar voedzame maaltijden gedurende de dag zal je waarschijnlijk niet hongerig naar meer tijdens het diner zijn. Het lichaam verwart dorst naar honger, dus zorg ervoor dat ten minste acht glazen water per dag te drinken gehydrateerd en vol te blijven. De oefening is gunstig voor een dieet en onderdrukt ook de eetlust.

maaltijd Ideeën

Voor het ontbijt kunt u een kopje granen (probeer Cheerios), een banaan en melk voor minder dan 300 calorieën. Lunch kan een middelgrote gebakken aardappel met salsa en een kopje van de vrucht. Het diner kan een grote salade van groene, bladgroenten en 6 ounces van gegrilde kip zijn. Gebruik alleen 2 eetlepels van low-calorie dressing en u kunt beschikken over een volkoren broodje. Voor snacks, vind repen of shakes die slechts 150 calorieën.
Zorg ervoor dat de etiketten te controleren op levensmiddelen en ontvang de gezondere versie van het eten en te houden porties klein.