1200 Calorie Diabetic Maaltijden

1200 Calorie Diabetic Maaltijden

Diabetici moeten hun voedselopname te kijken, het beperken van voedingsmiddelen die grote hoeveelheden suiker en koolhydraten bevatten. Een arts kan aanbevelen een bepaalde calorie-inname per dag om te helpen met gewichtsverlies. Een 1.200-calorie diabetische maaltijd plan is een calorie-arm maaltijd plan dat vaak wordt voorgeschreven aan mensen die proberen om gewicht te verliezen. De maaltijd plan bestaat uit drie maaltijden en twee snacks en omvat-gedeelte gecontroleerde snacks.

Meal Planning

1200 Calorie Diabetic Maaltijden

Volgens de American Diabetes Association, moeten mensen met diabetes te voorkomen dat het overslaan van maaltijden en snacks, omdat daarmee een plotselinge daling van de bloedsuikerspiegel, of hypoglykemie kan veroorzaken. Als gevolg hiervan, moet diabetici om ervoor te zorgen dat ze eten een goed uitgebalanceerde maaltijd of snack om 04:56 uur wakker. Wanneer de dagelijkse calorie-limiet is slechts 1200 calorieën, zal de maaltijden en snacks moeten bestaan ​​voornamelijk uit low-calorie voedsel.

koolhydraten

1200 Calorie Diabetic Maaltijden

Koolhydraten zijn de belangrijkste voedingsstof die de bloedsuikerspiegel zal verhogen, zodat diabetische mensen moeten matigen de hoeveelheid koolhydraten die ze verbruiken bij een maaltijd of snack. De American Dietetic Association legt uit dat koolhydraten kan worden gevonden in voedingsmiddelen, zoals fruit, zetmeelrijke groenten, granen, melk, yoghurt en desserts of snoep. Regelen van de inname van deze voedingsmiddelen is van belang omdat die een grote hoeveelheid koolhydraten in een vergadering hoge bloedsuikerspiegel kan veroorzaken. Na verloop van tijd zal ongecontroleerde hyperglycemie ernstig het lichaam beschadigen.

Fats

1200 Calorie Diabetic Maaltijden

Diabetici hebben een hoger risico op het ontwikkelen van hart-en vaatziekten dan hun niet-diabetische leeftijdsgenoten. Dientengevolge, de American Heart Association stimuleert diabetici een dieet met weinig verzadigd en transvet verbruikt. Deze twee vetten zijn te vinden in dierlijke producten, zoals boter en reuzel, en verwerkte voedingsmiddelen, zoals fast food en gebak. De gezonde vetten, onverzadigde vetten, zijn degenen die zijn gevonden, zoals plantaardige producten. Olijfolie, avocado en walnoten zijn voorbeelden van gezonde vetten. Aangezien de 1200 calorieën diabetische maaltijden weinig calorieën, zelfs gezonde vetten moet worden beperkt tot kleine porties.

Diabetische porties

1200 Calorie Diabetic Maaltijden

diabetische portie Een eten, of diabetische ruil, wordt bepaald door de voedingswaarde van het eten's. Bijvoorbeeld, een koolhydraat-bevattend voedsel diabeticus portie die gelijk is aan ongeveer 15 g koolhydraten hebben. Een paar voorbeelden van diabetische portiegroottes van koolhydraat-bevattende voedingsmiddelen zijn een sneetje volkoren brood, een maïs tortilla, 1/3 kopje bruine rijst, 3/4 kop bosbessen, 1/2 grapefruit, 8 oz van magere melk, en 6 tot 8 ounces licht yoghurt.

sample Menu

1200 Calorie Diabetic Maaltijden

Voor een monster dag, kunt u een ontbijt van 1 kop gekookte ouderwets havermout met kunstmatige zoetstof, 1-1 / 4 cup aardbeien, zes amandelen en 1/2 kopje roerei vervanger te hebben.

Uw lunch kan bestaan ​​uit een sandwich met twee sneetjes licht tarwebrood, 2 ounces mager vlees van kalkoenen, 1 ounce vetvrije kaas en specerijen zoals sla, tomaat, en 1 theelepel lichte mayonaise. Ronden de maaltijd met een kleine appel en 6-8 ounces van het licht yoghurt.

Een kopje selderij en worteltjes met 2 eetlepels hummus zal een gezonde snack in de middag te maken.

Maak 3 oz zonder vel gebakken kip en 1 kopje gestoomde broccoli het brandpunt van uw diner. Inclusief een kleine zoete aardappel met spray boter en 1 kopje van bramen.

Een 6-8 ounce licht yoghurt of 3 kopjes popped licht popcorn maakt een goede snack in de avond.