1200 Calorie DASH Dieet

1200 Calorie DASH Dieet

Je mag niet in staat zijn om het te voelen, maar een hoge bloeddruk van invloed op je gezondheid, het verhogen van uw risico op een beroerte, hartaanval en nierfalen. Afvallen door het volgen van de Dietary Approaches to Stop Hypertension dieet kan helpen bij het verbeteren van uw bloeddruk, evenals uw gezondheid. Een 1.200-calorie DASH-dieet kan u helpen die ongewenste ponden te verliezen door het eten van een verscheidenheid van gezonde voedingsmiddelen uit alle groepen levensmiddelen. Voordat u begint met uw dieet, in overleg met uw arts om ervoor te zorgen dat een dieet van 1200 calorieën geschikt is voor uw geslacht, leeftijd, huidige gewicht en niveau van activiteit is.

Wat Is DASH?

Het DASH dieet is een onderzoek dieet plan gesteund door de National Heart, Blood and Lung Institute, dat is aangetoond dat het de bloeddruk te verlagen. Het dieet vetarm, waaronder verzadigd vet, en cholesterol, maar rijk aan kalium, magnesium, calcium, vezels en eiwitten. Het benadrukt fruit, groenten en vetarme of vetvrije zuivelproducten en raadt u aan om meer vis, gevogelte, noten en volle granen te eten. Bij het beperken van uw calorieën tot 1.200 per dag tijdens het volgen van DASH, moet je een bepaald aantal porties te eten uit elk van de groepen voedingsmiddelen.

Belasting op fruit en groenten

Groenten en fruit zijn rijk aan kalium en magnesium, die voedingsstoffen die kunnen helpen lagere bloeddruk, alsmede vezels, die helpt controle honger. Op de 1200-calorie DASH-voeding, kun je 3-4 porties fruit en 3-4 porties groenten per dag te hebben. Een portie fruit is gelijk aan een medium stuk fruit of 1/2 kopje bevroren of ingeblikt fruit, terwijl een portie groente gelijk aan 1 kop rauwe of 1/2 kop gekookte groenten is.

Ga Volkoren

De DASH-voeding beveelt volle granen voor het grootste deel van uw koren keuzes. Zoals fruit en groenten, volle granen zijn een goede bron van vezels verzadigend. Op je caloriearm dieet plan, kunt u vier tot vijf porties granen per dag, met een portie gelijk aan één sneetje brood, 1 ounce van ontbijtgranen of 1/2 kopje gekookte rijst of pasta.

Houd uw proteïne Lean

Om een ​​deksel op verzadigd vet en cholesterol-inname te houden, de meeste van uw proteïne keuzes moet slank, zoals vis, gevogelte en mager rood vlees. Je moet ook je inname te beperken tot drie porties per dag, met een portie gelijk aan 1 ounce van vlees, vis of gevogelte of een ei. Noten, zaden en peulvruchten zijn ook een bron van eiwitten, magnesium en vezels. Bij het volgen van een 1.200-calorie DASH-voeding, kunt u drie porties van noten, zaden en peulvruchten per week. Een portie is gelijk aan 1/3 kop van noten, 2 eetlepels van zaden of 1/2 kopje peulvruchten zoals nier- of kekerbonen.

Vergeet niet Dairy

Als bron van calcium en eiwit, zuivelproducten zijn een belangrijk onderdeel van het DASH dieet. Zoals andere voedingsstoffen kunnen ook calcium verbeteren bloeddrukcontrole. Omvatten twee tot drie porties van laag-vet of vetvrije zuivelproducten per dag op je 1200 calorieën dieet. Een portie zuivel is gelijk aan 1 kop van melk of yoghurt of 1 1/2 oz van kaas.

Vet en natrium

Om ervoor te zorgen dagelijkse calorieën onder controle is, mag u alleen een portie vet op je low-calorie DASH-voeding, met een portie die gelijk is aan 1 theelepel boter, margarine of olie. Inname van natrium is ook beperkt in de DASH-voeding. Het verlagen van de hoeveelheid natrium in uw dieet helpt de bloeddruk te verlagen, en het wordt aanbevolen dat u uw dagelijkse inname te beperken tot minder dan 2.300 milligram per dag. Lees voedseletiketten om u te helpen bijhouden van uw inname van natrium. Het wegwerken van toegevoegd zout, het eten meestal Whole Foods en het beperken van uw inname van bewerkte voedingsmiddelen kan u ook helpen beperken de inname van natrium.