100-Calorie Snacks voor Weight Loss

100-Calorie Snacks voor Weight Loss

Als je op zoek naar dieet voedsel, zou u de 100-calorie packs geproduceerd door veel snack bedrijven hebben gemerkt. Mini-tassen van koekjes, chips, zoutjes en zelfs noten maken het mogelijk om uw favoriete gerechten te genieten zonder zich zorgen te maken over het eten van te veel van hen. Je hoeft niet te voorverpakte 100-calorie packs te kopen, dat wel. Als je probeert om geld te besparen, kunt u uw eigen 100-calorie snacks aan uw cravings zonder saboteren uw gewichtsverlies inspanningen.

Sweet Snacks

Als u een zoetekauw bent en wilt genieten, koop een paar ritssluiting opslag zakken en vul ze met 100 calorieën van favoriete snacks. Houd in gedachten dat een single-chocolade Oreo-koekje heeft 55 calorieën, maar een gewone Graham cracker bevat 30 calorieën, dus hoe lager de calorieën, hoe meer snack eet je niet meer dan 100 calorieën. Lees de etiketten voordat u kiest, zodat u de cookies dat u de meest voor uw calorieën te kunnen plukken.

zoute snacks

U zult niet te veel chips eten voor 100 calorieën, maar je kunt eten 18 vetvrije mini-pretzels, vijf Melba toast crackers, 1/2 kopje magere kwark of 20 geroosterde pinda's, die alle bevat 100 calorieën . Hummus en pindakaas klinkt misschien hoog in vet, maar ze kunnen passen in een 100-calorie snack mits goed gecombineerd. Bijvoorbeeld, 2 theel. pindakaas en een halve appel gelijke 100 calorieën.

Vezelrijke Snacks

Voor de meest "bang" voor uw calorieën, kiest snacks die rijk zijn aan vezels. Ze vullen en bevredigend, zodat je geen honger en klaar om snack weer na slechts een uur. Voorbeelden van vezelrijke snacks die ongeveer 100 calorieën bevatten, zoals 3 kopjes lucht geknald popcorn, 1 oz. rozijnen, 2 kopjes gesneden wortelen, een kleine appel of peer, 1 kop bosbessen en zes abrikozen.

Fast Food Snacks

Hoewel het onmogelijk lijkt, doe fast food restaurants bieden een paar 100-calorie-opties die u kunt eten als tussendoortje. McDonald's verkoopt Apple Dippers met Low Fat karamel Dip die, ondanks zijn decadente naam, bevat slechts 100 calorieën. Burger King's Mini-Blueberry Biscuits zijn iets minder dan 100 per stuk. Ze worden verkocht in een reeks van vier, dus delen met een vriend of opslaan drie van hen voor later.