100-Calorie Protein Shakes

100-Calorie Protein Shakes

De calorie-inhoud van eiwit shakes is sterk afhankelijk van welk type je koopt. Mass gain shakes, gericht op mensen die op zoek om gewicht te krijgen, kunnen vaak boven 500 calorieën per portie. Neder-calorie eiwit shakes zijn ook beschikbaar, ontworpen voor mensen op zoek om gewicht te verliezen of gewoon hobbel hun eiwitinname zonder verhoging van de calorie-inname te veel.

Het tellen van de calorieën

Een typische portie eiwitpoeder bevat gewoonlijk tussen 20 en 25 gram eiwit. Eiwit heeft 4 calorieën per gram, wat betekent dat je de gemiddelde proteïne shake heeft tussen de 80 en 100 calories.The hoofdtypen van eiwit poeder zijn wei - die wordt geleverd in drie verschillende vormen - caseïne, soja en ei. Al deze hebben ongeveer dezelfde voedingswaarde, maar je moet de verpakking te controleren voor de exacte calorie-inhoud.

Op zoek naar Toevoegingen

Terwijl een schep eiwitpoeder brengt u bijna aan uw 100-calorie-limiet, is er geen reden waarom je een halve portie niet kan hebben, maar gooien in een paar extra's. Een halve portie zal u met 50 tot 60 calorieën te sparen voor andere ingrediënten. Diëtist Tami Broderick suggereert met behulp van een gearomatiseerde vloeistof, zoals melk of amandelmelk in plaats van gewoon water, misschien wat fruit of haver voor een extra koolhydraten boost, een kleine portie gezonde vetten zoals noten boter of hennepzaden, of groene groenten zoals spinazie of boerenkool.

Het maken van Switches

Je zou kunnen proberen om een ​​100-calorie schudden zonder proteïne poeder te maken. Het enige probleem hiermee is echter dat het eiwitgehalte lager in dan bij eiwitpoeder wordt, in poedervorm is een geconcentreerde bron. Tweederde kop magere melk, gemengd met 1/2 kop frambozen, zou bijvoorbeeld rond 90 calorieën, maar slechts 7 gram eiwit verschaffen. Zelfs 100 calorieën ter waarde van magere melk op eigen bevat slechts 10 gram eiwit.

Fitting Shakes Into Your Plan

Een 100-calorie eiwit shake werkt goed als een snack tussen de maaltijden. Slechts 100 calorieën op zichzelf niet voldoende om een ​​maaltijd vormen en eiwitschokken mag niet worden gebruikt als vervanging van hele voedingsmiddelen. Sedentaire mensen moeten ongeveer 13 calorieën per pond lichaamsgewicht per dag om hun gewicht te behouden, terwijl de actieve en zeer actieve mensen nodig hebben 16 en 18 calorieën per pond, respectievelijk. U zult iets meer dan dit om gewicht te krijgen en iets minder nodig hebben om gewicht te verliezen. Het werk van uw individuele calorie behoeften, dan passen een of twee shakes per dag in uw plan, de consumptie van de rest van je calorieën op voedzame, whole-food maaltijden.